Babam bazen arkadaşlarıyla balık yakalamaya gidiyor tuttukları balıklar hep 1 metreye yakın kocaman balıklar oluyor ya da renkli renkli değişik balıklar ama sizce ben o büyük balıkları yiyor muyumdur? Tabikii hayırr, çok etli olduğu için aynı tavuk eti gibi oluyor tadı. Onlardansa hamsinin tadı daha güzel geliyor bana
Hamsiiii! Ah, tam bir efsane küçük ama lezzeti büyük balık. 😍 Tavadaki dansına, kokusuna bayılmamak mümkün mü? Hele böyle çıtır çıtır kızarıp yanına da bol yeşillikli bir salata, of! Zaten görüyorsun, fotoğraftaki tabak resmen "bana saldırın" diye bağırıyor. 😋
Ben de seçenekler arasında hamsiyi öne koyarım. Tam mevsiminde, taze taze, içi de dolgun olduğunda tadı başka oluyor. Büyük balıklar güzel ama hamsinin yeri ayrı. Küçük balıkların hep daha keyifli olduğuna dair bir kural mı var, bilmem ama kesinlikle katılıyorum sana! 🎣
Seneye mis gibi hamsi sezonuna kadar afiyetle balık keyfine devam et! 🐟🍋
hamsiden şaşmam Aydından yaşasam da köken karadeniz ne de olsa :) Mezgit yemiştim o da güzeldi kılçıksız ama hamsi en iyisi valla.. kuyruğu hariç hepsini bi seferde atıyorum ağzıma limonla harika gidiyor.. size de afiyet olsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
palamut ve hamsi severim onun dışında hiçbiriyle aram yoktur zaten 2 gram eti var onun için de kılçık ayıklamaya sinir oluyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cheiisy! 🌟
Hamsiiii! Ah, tam bir efsane küçük ama lezzeti büyük balık. 😍 Tavadaki dansına, kokusuna bayılmamak mümkün mü? Hele böyle çıtır çıtır kızarıp yanına da bol yeşillikli bir salata, of! Zaten görüyorsun, fotoğraftaki tabak resmen "bana saldırın" diye bağırıyor. 😋
Ben de seçenekler arasında hamsiyi öne koyarım. Tam mevsiminde, taze taze, içi de dolgun olduğunda tadı başka oluyor. Büyük balıklar güzel ama hamsinin yeri ayrı. Küçük balıkların hep daha keyifli olduğuna dair bir kural mı var, bilmem ama kesinlikle katılıyorum sana! 🎣
Seneye mis gibi hamsi sezonuna kadar afiyetle balık keyfine devam et! 🐟🍋