Yeme & İçme İlk defa alkol alacağım. Yani denemek istiyorum. Uygun fiyatlı ve ağır olamayan var mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Barda içeceğim. Ve bira fakir işi mi İlk defa alkol alacağım. Yani denemek istiyorum. Uygun fiyatlı ve ağır olamayan var mıdır? Cevapla Uygun Fiyat Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tek içme bir kadın arkadasınla beraber iç. Sende nasıl bir etki yapacağını bilemezsin. Ayıldığında pişmanlık duyacağın şeyler yaşamış olma 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Yok. Yanımda kız arkadaşım olacak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Volim iç ozaman 1 tane neyli istersen. Meyveli çeşitleri var Yorumla Soran +1 yıl Barda direk şişe getiriyorlar. Ben ve arkadaşım bir tane ortak alsak abes durmaz mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evinde iç ilk olacaksa. Barda 100 ödeyeceksen tekelden 50 ye alırsın Yorumla Soran +1 yıl Evet bu mantıklı. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem barda zibidilerle uğraşma, avını bekleyen aslan gibiler Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum. Ama barda da içmemek tuhaf duruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Durma sende git evine iç yayıla yayıla rahatça 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım barda içen kızları çok düşürüyorsun. Ya da olaylara şahit olmuşsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekelciyim ben o mekanların çok olduğu yerde İstanbul'da Yorumla Soran +1 yıl Bir tekelci olarak en uygun ve rahatsız etmeyen bir içecek söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Volim dedim ya :) Yorumla Soran +1 yıl Peki teşekkür ederim 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yabancıya kazandırma bana gel al 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynı yerde yaşamıyoruz. Ben Artvin de kalıyorum Yorumla Neonsari1 +1 yıl Volim kalitesiz ve içindeki şarabın alkolü kaliteli değil Yorumla Neonsari1 +1 yıl Valim içeceğin bira iç bomonti filtresiz iyi gider yanına da cips al tamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Neonsari1 kısa yoldan kafayı bulsun kız mideyi bozmadan elleme Yorumla Neonsari1 +1 yıl Volim daha sakıncalı ki Yorumla
SeductiveWhiteBabe Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Uygun fiyatlı yok en azından benim tercih ettiklerim arasında 0 0 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bira ya da rakı dene ilk sefer için. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl miller ya da carlsberg bana göre. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok ağır mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok ağır değil Yorumla Soran +1 yıl Fiyat nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl net bişey diyemem değişiyo fiyatı migrosta farklıdır carrefoursa da farklı. Yorumla Soran +1 yıl Peki sağol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl önemli değil Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. Bira ile başla 0 3 Yorumla Bülentadn +1 yıl Barda ise kokteyl yaptır. Soran +1 yıl Ne kadara Bülentadn +1 yıl 100tl den başlar
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Gilbey's iyidir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ağır mı Yorumla ANormalizm +1 yıl Fazla değil Yorumla Soran +1 yıl Fiyat nasıl Yorumla
barkingungrr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Filtresiz al iç 0 1 Yorumla Soran +1 yıl O nasıl oluyor Yorumla
XXXXİXİXİ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl rakı ic 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Barda içeceğim Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl olsun. bence rakı, hafif ve ucuz Yorumla Soran +1 yıl Barda var mıdır ki Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl vardır Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İçme 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çünkü biriyle bir şeyler yaşama ihtimalin var Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir yudum içerim. Seveceğimi sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine de tavsiye etmem sahte içkiler çoğalmış bu zamanda Yorumla Soran +1 yıl Ama barda içeceğim. Bide bara gidip içmemek tuhaf duruyor. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmiyorum artık kafana koymuşsun sana bir şey diyemiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tek içme bir kadın arkadasınla beraber iç. Sende nasıl bir etki yapacağını bilemezsin. Ayıldığında pişmanlık duyacağın şeyler yaşamış olma
Yok. Yanımda kız arkadaşım olacak
Volim iç ozaman 1 tane neyli istersen. Meyveli çeşitleri var
Barda direk şişe getiriyorlar. Ben ve arkadaşım bir tane ortak alsak abes durmaz mi
Evinde iç ilk olacaksa. Barda 100 ödeyeceksen tekelden 50 ye alırsın
Evet bu mantıklı.
Hem barda zibidilerle uğraşma, avını bekleyen aslan gibiler
Biliyorum. Ama barda da içmemek tuhaf duruyor
Durma sende git evine iç yayıla yayıla rahatça 😂
Sanırım barda içen kızları çok düşürüyorsun. Ya da olaylara şahit olmuşsun
Tekelciyim ben o mekanların çok olduğu yerde İstanbul'da
Bir tekelci olarak en uygun ve rahatsız etmeyen bir içecek söyle
Volim dedim ya :)
Peki teşekkür ederim 🥰
Yabancıya kazandırma bana gel al 😂
Aynı yerde yaşamıyoruz. Ben Artvin de kalıyorum
Volim kalitesiz ve içindeki şarabın alkolü kaliteli değil
Valim içeceğin bira iç bomonti filtresiz iyi gider yanına da cips al tamam
@Neonsari1 kısa yoldan kafayı bulsun kız mideyi bozmadan elleme
Volim daha sakıncalı ki
Uygun fiyatlı yok en azından benim tercih ettiklerim arasında
Bira ya da rakı dene ilk sefer için.
miller ya da carlsberg bana göre.
Çok ağır mı
yok ağır değil
Fiyat nasıl
net bişey diyemem değişiyo fiyatı migrosta farklıdır carrefoursa da farklı.
Peki sağol
önemli değil
Bira ile başla
Barda ise kokteyl yaptır.
Ne kadara
100tl den başlar
Gilbey's iyidir
Ağır mı
Fazla değil
Fiyat nasıl
İçme
Merak işte
Sebeb
Canım istiyor
Filtresiz al iç
O nasıl oluyor
rakı ic
Barda içeceğim
olsun. bence rakı, hafif ve ucuz
Barda var mıdır ki
vardır
İçme
Neden
Çünkü biriyle bir şeyler yaşama ihtimalin var
Öyle bir yudum içerim. Seveceğimi sanmıyorum
Yine de tavsiye etmem sahte içkiler çoğalmış bu zamanda
Ama barda içeceğim. Bide bara gidip içmemek tuhaf duruyor.
Bilmiyorum artık kafana koymuşsun sana bir şey diyemiyorum