Diğer İlk kez alkol alacağım. Ne önerirsiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Acı olmasın ve çok yüksek alkol içermesin ama azıcık sarhoş etsin 😁 Güncellemeler1 yıl Dün aldım bir tane şarap 🍷 çok güzeldi 😍 İlk kez alkol alacağım. Ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Bence viski alabilirsiniz 0 0 Yorumla
o6uzz Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Beyaz şarap ya da açık bira... Birayi bardağa koy, asidinin gitmesini bekle eğer evde içeceksen. Dolaba köy bardağı, soğuk ve aç karnına iç. 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 931 cevap paylaştı. Bence votka 2 bardak icsen daha rahatlarsin ve ağzında koku yapmıyor 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Votka ağır Yorumla Kralbop 1 yıl 2 bardaktan zarar gelmez hoşnut eder seni Yorumla Soran 1 yıl Acı bir şey istemiyorum Yorumla Kralbop 1 yıl Volum ozaman Yorumla Soran 1 yıl O ağır ve acı değil mi Yorumla Kralbop 1 yıl Değil bayan içeceği Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Alma bence iğrenç bir şey hem zihne hem vücuda zararlı hemde günah 1 0 Yorumla
Perfume_collector Takip Et Xper 6 Yaş: 36 1 yıl Şarap ve gazoz yanında peynirli ruffles , ahh tam o toylukta olmak isterdim 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Şarap benim için uygun mu ki Yorumla Perfume_collector 1 yıl En uygun olanı Yorumla Soran 1 yıl Acı mi Yorumla Perfume_collector 1 yıl Tatlı bir alkol yok meyveli şarap alırsın ama o mideni bulandırır, viski kola tatlıdır ama ağır gelir sana Yorumla Soran 1 yıl Offfff napacam ben ya... Yorumla Perfume_collector 1 yıl Niye noldi Yorumla Soran 1 yıl Meyve suyu tadında bir şey arıyordum 🥺🥺 Yorumla Perfume_collector 1 yıl Sen bugün illaha içmek zorunda mısın bir planıniz mi var Yorumla Soran 1 yıl Annem evde yok Yorumla Soran 1 yıl Ailem olmadığı için denemek istiyorum kendileri aşırı muhafazakar ve islamict Yorumla Perfume_collector 1 yıl Şarap gazoz güzel olur gazozunu fazla koy Yorumla Soran 1 yıl Gazozla karıştırayim mi Yorumla Perfume_collector 1 yıl Tabiki diğer türlü acı olur oda bak ben koca şişe viski bitiririm birde ufak açarım ama bana bile hala sek şarap bir tık mayhoş gelir Yorumla
Standingstill Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 48% 1 yıl Baileys içmeni tavsiye ederim. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Onun tad nasil Yorumla
ntmore96 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl tatlı şaraplar var. ondan iç. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni çarpmaz demi? Kuzenim şarap sen daha yeni başladığın için uygun değil dedi Yorumla ntmore96 1 yıl az iç Yorumla
shadow1905 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 49% 1 yıl Diğer konusunda 909 cevap paylaştı. Enerji votka yap tatlı içkidir 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Votka ağır Yorumla shadow1905 1 yıl Az koy enerji çok koy aynı şey önemli olan alkolün miktarı Yorumla Soran 1 yıl Ağır istemiyorum Yorumla Soran 1 yıl Tadı iyi olan bir şey istiyorum Yorumla shadow1905 1 yıl Alkol sek olarak tatlı olma şansı yok 10cc votka koy ve enerji içeceğini fulle çoo az alkol almış olursun.Önemli olan alkol miktarıdır çok az koyman seni sarhoş etmeyecektir enerji içeceği de tatlılık katacaktır. Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 497 cevap paylaştı. Şarap ya da şampanya kullan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kırmızı şarap olabilir 0 4 Yorumla Soran 1 yıl iyi mi tadı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben seviyorum tadında aşk varNahoş ve içtikçe cakirlastirir Yorumla Soran 1 yıl Acı mi tadı harika Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hafif acı olur her damıtma alkol Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% 1 yıl Alma 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ya bisiktirol Yorumla Faruk4216 1 yıl Zıkkım iç patlayana kadar iç Yorumla Soran 1 yıl Sanane lan p ç Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 527 cevap paylaştı. Tuborg malt 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Aldım dün onu. Hayattan soğudum aw Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Neden Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Corona. 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Tövbe tövbe 😂 Yorumla Soran 1 yıl TÖVBELER OLSUN 🤣 Yorumla 34Constantine 1 yıl Noluyo la? Corona bira bira. Yorumla Soran 1 yıl Olsun tövbeliyim sdxghjindrgv aman aman kalsın Yorumla 34Constantine 1 yıl Alkol alacağım demişsin ya Yorumla Soran 1 yıl Corona virüsü var ya ondan dedim Yorumla 34Constantine 1 yıl Yav boş ver virüsü hafif ve hoş tadı var. Miller al ya da Yorumla
uzatmaisterseen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 333 cevap paylaştı. Volim 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İyi mi yeni başlayan icin Yorumla uzatmaisterseen 1 yıl Evet alkol oranı eskiden yüksekti düşürülecekti en son %6 alkol oranı sanırım şu an , önceden 22ydi Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. En güzeli şarap iç mevyeli şurup gibi 0 0 Yorumla
ᖇaskolnikov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Votka iç 0 0 Yorumla
adımsevimli Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 688 cevap paylaştı. Ayran iç 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Kutu sarı Tuborg. 0 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. alma bence 0 0 Yorumla
S93S94 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. zıkkımlanma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Dikkat et 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Neye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sarhoş olma Yorumla
Sıkıldıgimicinjjhd Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Volim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Onun tad nasil Yorumla Sıkıldıgimicinjjhd 1 yıl İyi Yorumla Soran 1 yıl Acı mi Yorumla Zevkli_adam 1 yıl İlk içecek onu içerse sarhoş olur direk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bence viski alabilirsiniz
Beyaz şarap ya da açık bira... Birayi bardağa koy, asidinin gitmesini bekle eğer evde içeceksen. Dolaba köy bardağı, soğuk ve aç karnına iç.
Bence votka 2 bardak icsen daha rahatlarsin ve ağzında koku yapmıyor
Votka ağır
2 bardaktan zarar gelmez hoşnut eder seni
Acı bir şey istemiyorum
Volum ozaman
O ağır ve acı değil mi
Değil bayan içeceği
Alma bence iğrenç bir şey hem zihne hem vücuda zararlı hemde günah
Şarap ve gazoz yanında peynirli ruffles , ahh tam o toylukta olmak isterdim
Şarap benim için uygun mu ki
En uygun olanı
Acı mi
Tatlı bir alkol yok meyveli şarap alırsın ama o mideni bulandırır, viski kola tatlıdır ama ağır gelir sana
Offfff napacam ben ya...
Niye noldi
Meyve suyu tadında bir şey arıyordum 🥺🥺
Sen bugün illaha içmek zorunda mısın bir planıniz mi var
Annem evde yok
Ailem olmadığı için denemek istiyorum kendileri aşırı muhafazakar ve islamict
Şarap gazoz güzel olur gazozunu fazla koy
Gazozla karıştırayim mi
Tabiki diğer türlü acı olur oda bak ben koca şişe viski bitiririm birde ufak açarım ama bana bile hala sek şarap bir tık mayhoş gelir
Baileys içmeni tavsiye ederim.
Onun tad nasil
tatlı şaraplar var. ondan iç.
Beni çarpmaz demi? Kuzenim şarap sen daha yeni başladığın için uygun değil dedi
az iç
Enerji votka yap tatlı içkidir
Votka ağır
Az koy enerji çok koy aynı şey önemli olan alkolün miktarı
Ağır istemiyorum
Tadı iyi olan bir şey istiyorum
Alkol sek olarak tatlı olma şansı yok
10cc votka koy ve enerji içeceğini fulle çoo az alkol almış olursun.
Önemli olan alkol miktarıdır çok az koyman seni sarhoş etmeyecektir enerji içeceği de tatlılık katacaktır.
Almamanı ve uzak durmanı..
Şarap ya da şampanya kullan
2 bira devir carsberg yeter sana
Kırmızı şarap olabilir
iyi mi tadı
Ben seviyorum tadında aşk var
Nahoş ve içtikçe cakirlastirir
Acı mi tadı harika
Hafif acı olur her damıtma alkol
Alma
Ya bisiktirol
Zıkkım iç patlayana kadar iç
Sanane lan p ç
Tuborg malt
Aldım dün onu. Hayattan soğudum aw
Neden
Corona.
Tövbe tövbe 😂
TÖVBELER OLSUN 🤣
Noluyo la? Corona bira bira.
Olsun tövbeliyim sdxghjindrgv aman aman kalsın
Alkol alacağım demişsin ya
Corona virüsü var ya ondan dedim
Yav boş ver virüsü hafif ve hoş tadı var. Miller al ya da
Volim
İyi mi yeni başlayan icin
Evet alkol oranı eskiden yüksekti düşürülecekti en son %6 alkol oranı sanırım şu an , önceden 22ydi
En güzeli şarap iç mevyeli şurup gibi
Votka iç
Şarap meyveli al ama
Alma bence
Ayran iç
Kutu sarı Tuborg.
alma bence
zıkkımlanma
rakı 😅😅
Bence git abdest al
Dikkat et
Neye