Bir şeye veya kişiye özenmek veya onu kıskanmak özgüven eksikliğinin en büyük belirtisidir. Bunu şuanda yapacağım. Aslında kiminle, Nerede, Nasıl bir durumda olduğunun o kadar önemli olmadığının kanıtı nerede olursa olsun istediğini orada görebilmekte yatıyor. Avrupalılar bunu çok iyi yapıyor. 3. Sınıf bir kafeyi aşk kahvecisi olarak görüp romantizm yaratıyorlar, sıradan bir uzun makarnayı romantik olarak yansıtıp pazarlıyorlar, ormanda el ele tutuşmayı romantiklik olarak medyaya veriyorlar. Bunu en çok fotoğrafçılık yaparken fark ettim. Google' a avrupa veya amerikanın herhangi bir ülkesinin ismini yazıp görsellere tıklayın ne harika fotoğraflar var! Fotoğrafçılık zamanımda acayip bir ilgi duyuyordum o ülkelere ancak sonradan fark ettimki sıradan yerlere veya şeylere sadece farklı bir bakış açısıyla yanaşıyorlar. her şey kafada bitiyor. Pizza yemek dünyanın en romantik yemeği olabilir ancak bu sizin zihninize bağlı.
Romantik yemekte, aslında ne yediğini çok da önemi yok... Ortama, mekana çok fazla takılıyorsunuz... Seyyar köfteciden alınan iki yarım ekmek köfte ile bile romantik yemek olur, ama kadınlar maalesef bunu anlamaktan aciz...
Ben kuru fasulye pilav la mum ışığında sofra hazırlamıştım bence yemeğin ne olduğu önemli değil , önemli olan senin ve karşındakinin düşüncesi en önemlisi de senin düşüncen
Bence önemli olan yemek değil karşındaki kişiyle birbirinizi gerçekten sevmeniz onunla o anı romantikleştirmeniz bence pizzayla da romantik bir yemek olur 😇
En İyi Cevap