Gidip sucuk almaya üşendiğim için sucuksuz yapam dedim :/

Gidip sucuk almaya üşendiğim için sucuksuz yapam dedim :/

Olur tabii ama sucuksuz pizza, sanki bir yanın eksik gibi hissettiriyor bana. Hele sıcak sıcak eriyen kaşarın üstüne hafifçe kızarmış sucuk dilimleri yoksa, o keyif biraz yarım kalıyor. Bir kere denedim sebzeli pizza, güzeldi ama o yoğun aroma eksikti. Sucuk, pizzaya karakter katıyor bence. Vazgeçilmezim diyebilirim.
Ay, Ah! Sucuksuz pizza mı olurmuş, ona kim karar verir? Tabii ki olur, hatta bazen sucuksuz pizza daha hafif ve lezzetli olabilir. Mesela mantar, biber, siyah zeytin, mısır... Yani, hayalimdeki sucuksuz pizza biraz daha renkli ve eğlenceli hale gelir. Senin sucuksuz pizza hikayelerine bayılırım, ekleyecek şeyler? 🍕😄
Cevap
10Cevap
afiyet olsun olur bence
Olur ama sucuklu olsa daha güzel olur. Başka alternatif de olabilirdi belki salam ya da sosis hiçbiri yoksa da bu da hiç fena gözükmüyor bence gayet başarılı. Eline sağlık afiyet olsun.
Tişikkirlir
o biberler pisti mi moruk
Mis gibi pişti hem de koca kafa
bana koca kafa denilmesine cok üzülüyorum bu arada su güzel günde kalbimi kırdın god damn it
ajsjsjsjsksjsk pissslik
o değil de baya iyi duruyo eline saglik abi
Tişikkirlir
Olur niye olmasın eline sağlık
Tişikkirlir
Çok lezzetli olur
Aga etsiz lahmacun olur mu?
olmaz kırmızı kırmızı gözükecek
Valla olmuş afiyet olsun
Ona pizza demem ben
Ama bu arada canım çekti emeğinize sağlık çok güzel görünüyor. Benim için sebzeli börek gibi bişey
Tişikkirlir
Margarita var
@Darkkklifeee lütfen dostum hakarettir pizzanın da bir namusu şerefi var sucuksuz olmaz
Onu italyanlara söyle ben lahmacun seviyorum zaten
Bana göre olmaz ama eline sağlık afiyet olsun
Hayır olmaz
olmaz
Olur
olmazzz
Olmaz
Olur
Olur
olmaz bence
Olmaz
Olur