ooo vay benimde ir tane kendime ait yemek tarifim var. ama ben geneleksel yemek yapmayı bilmem sağlıklı yemekler yaptığım dönem yulaftan bir tarfi yapmıştım.
Ben eskiden çiğ yapmıştım pilavları hatta hiç unutmam cenaze yemeği yaptım abi sen yemek yapmayı bilmiyorsun ne bu cesaret cenaze yemeği yapıyorsun dimi? ama yok kendimi rezil edeceğim illa hahaha. Sonra bunu erkeklere sundular dayım bu yemek ne demiş? hahhah kuzenlerime sordum nasıl olmuş diye bana diy6orlar ki güzel ama biraz daha pişmeli. Tabi ben onlara atar yaptım amma da özgüvenliyim ya. Zaten siz ne anlarsınız dedim ertesi gün yaptığım önüme gelmişti yeedim dedim ki ulan bu ne? bunu nasıl yemişler dedim sonra yeniden pilav yaptım baktım kendi kendine düzelmişti pilavlarım kimse benden daha becerksiz olmaz hahah
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ne olursa olsun 5 tabak yiyemem tiksinirim aklıma güzel bir yemekte gelmiyor şu an.
Maş fasulyesi mi yesem acaba @ButcherBlaviken
Ay her yemeği yerim ama hiçbirini beş tabakta yemem kısss kusarım
Ben yerim benim midemde kara delik var sanki mübarek hahah
@benbahtsızım sana yemek yeme yarışında meydan okuyorum
@123mad123 oku en kazanacağıma eminim. yhahahah
Ben de eminim. O zaman iddiaya girelimn
Zeytinyağlı yaprak sarması seviyorum.
1 tencere yemisligim var ama eski de kaldı.
oh maşallah yarasın
Artık yok eski de kaldı.
Sadece ikram için yapıyorum yemek için değil.
Bazen çalıştım yere götürüyorum.
yahu ben bile 20 yaşındayım yersem bana dokunur dikkat etmek gerek artık ah be efkarlıyım
Kendim yaptığım için ne ne kadar yemem gerektiğini biliyorum. Sanki biraz hamaratlık var.
Bu arada günaydın demeyi unuttum.
Günaydın...
aaa Size de günaydın. Ben hamart değilimdir hiç. Yemek bile yapamam becerekli insanları severim.
Teşekkürler.
Bende yemeğe merak var biraz.
Hatta kendime ait soslarım bile var.
ooo vay benimde ir tane kendime ait yemek tarifim var. ama ben geneleksel yemek yapmayı bilmem sağlıklı yemekler yaptığım dönem yulaftan bir tarfi yapmıştım.
Bende defter.
O bana hayat boyu yeter.
Tek sıkıntım pilav.
Her seferinde defterden bakıp yapmak zorunda kalıyorum.
Gerçi her zaman yapmıyorum arada.
aaa ben pilav yapabiliyorum kendi başıma hey. Hemde domatesli pilav enfes tadıyor bence.
Sade olan her zaman tercihim.
Bende yapıyorum ama her seferinde defterime bakmam gerekiyor.
Ben eskiden çiğ yapmıştım pilavları hatta hiç unutmam cenaze yemeği yaptım abi sen yemek yapmayı bilmiyorsun ne bu cesaret cenaze yemeği yapıyorsun dimi? ama yok kendimi rezil edeceğim illa hahaha. Sonra bunu erkeklere sundular dayım bu yemek ne demiş? hahhah kuzenlerime sordum nasıl olmuş diye bana diy6orlar ki güzel ama biraz daha pişmeli. Tabi ben onlara atar yaptım amma da özgüvenliyim ya. Zaten siz ne anlarsınız dedim ertesi gün yaptığım önüme gelmişti yeedim dedim ki ulan bu ne? bunu nasıl yemişler dedim sonra yeniden pilav yaptım baktım kendi kendine düzelmişti pilavlarım kimse benden daha becerksiz olmaz hahah
Birde bu söylediğin birazda pirincin cinsinede bağlı.
Kimi aynı ölçüde yapsan da olmuyor.
Zaten her zaman yapmıyorum arada.
olabilir haklısın.
O yüzden baldo pirinçten şaşmam
Niye yaprak sarmasi koydun canim çekti aw eowjjsjwjjwhshsh
Benimde çekti ondan
Sarma yerdim ve şu kişiyle yemek isterdim @PolyannaLisa
Sarmaya bayılırım, yiyelim. 🤩
Yaprak dolması, trileçe tatlısı, her an dozunu kaçırma riski taşıdığım 2,5 tablet çikolata. Kare çikolatayla kıyaslandığında 4.
Patates kavurması. Brokoli veya mercimek çorbası, lahana dolması veya yaprak sarma.
Yaprak sarma diyorum ama şu sıralar sulu köftede çekiyor canım o da olabilir.
Ev yemeklerini o kadar çok özledim ki sarmayı görünce gözüm karardı
Aga be üzgünüm
Fark ederse kahrolayım ağam ama en çok hoşuma giden içli köfte tek oturuşta 12 taneden aşşağı gitmez
Ay çok ağır be nasıl yiyorsun? Bir tanıdığım yapmıştı bir tanesini yarım bıraktım düşün.
Canım anam öyle bir yaparki ya bide ben çok yiyorum
Ben yiyemrem sebzeciyim ben ağır yemek sevmem
Sebzeyle aram pek yok içimdeki Adanalı buna izin vermiyor
ben aşığım ama ddünyada en güzel haşlanmış patatestir o derece.
Kızarmış bir tık daha iyidir :)
kızarmış yemek sevmiyorum benim annem sağlıklı yemeye alıştırdı. Pırasalı böreği bile 4 ten fazla yiyemem midem bulanıyor ağır geliyor.
Vay arkadaş milletin annesine bak bizimki de 89 kiloyum hala zayıfsın bir şey yemiyorsun diyor
hahhaha oha ben o kadar olsam çalışma kampına gönderir beni zayıflayayım diye düşün hahah
Canım anam kimse beğenmesin hep yanında kalayım istiyor
yok bizim ki kocadan değil beybi sağlıktan istemez
Tabiki sağlığımı da düşünüyor mesela uyuyarak rüyamda spor yapıyor veya yataktan kalkıp tuvalet gidiyorum bunlarda spor
tabi efendim tabi kendine gel ve sağlıklı beslen beybi sağlık cidden çok önemli
Şaka yapıyorum yatma konusunda ağır sanayi çalışıyorum makina başında olmama rağmen günde ort 10 bin adım atıyorum yetiyor zaten
Sarma çekti canım gece gece naptın sen ya😬
benim çekti herkesin çeksin dedim ujhahaha
😂😂aferin
Mantı olabilir aşırı derecede çok seviyorum
Bende mantı ve sarma arasında kaldım hajaj
Ben bahtsızım diorum şu an 😂
hahah ben daha çok çünkü diyetteyim
Ah şu diyetler yine de ucundan al ufacık gözün kalmasın 😅
karım kasın için su bile içmem uleyn hahaha zamanında çok yedik artık açız
Iyi diyetler o zaman yaza hazırlan bakalim ✌️
hazırlanıyoruz olacak inşallah
Etli etmek peylirli pide sarma mantı köfte Adana köftesi sarma