Yeme & İçme Sevdiğiniz en pratik tatlı ney? alwaysbefree Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim bisküvili pudingli pasta hem pratik hem lezzetli hem çocukluğumu hatırlatıyor 😋 Sevdiğiniz en pratik tatlı ney? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Triliçe 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Cikolatalı meyve salatası Cikolataları erit ve cilek muz filan dogra Bitti Sonra bardakta brownie olabilir 0 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Esmer buğdaylı pirinç patlağı üzeri fıstık ezmesi ve benmari usulü eritilmiş şekersiz çikolata 0 0 Yorumla
cilektadindas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yapabiliyor musun bari. d 0 12 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Ben yaptım bunu 😂 Yorumla cilektadindas +1 yıl Helal kskfkkg Yorumla alwaysbefree +1 yıl Sen yapabiliyor musun Yorumla cilektadindas +1 yıl Ohoo neler neler dkkgkf Yorumla alwaysbefree +1 yıl Görmeden inanmam 😂 Yorumla cilektadindas +1 yıl Tamam bişey yaptığım zaman sana gösteririm dkgjdkg Yorumla alwaysbefree +1 yıl Bekliyorum 😂 Yorumla cilektadindas +1 yıl Ehehehe bekle bakam😌😂 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Anlaştık 😉😋😂 Yorumla cilektadindas +1 yıl 🍰🍰 Yorumla alwaysbefree +1 yıl O iki tane hemde Yorumla cilektadindas +1 yıl Doyarsin mı Yorumla
ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Mozaik pasta puding 1 1 Yorumla ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ +1 yıl Haaa sütlaç Yorumla
Beşiktaşşşşşşşşş Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Revani 0 8 Yorumla alwaysbefree +1 yıl O da güzeldir annem çok güzel yapar 😋 Yorumla Beşiktaşşşşşşşşş +1 yıl Bende çok güzel yaparım ama tabi annelerinki bir başka oluyor😋 Yorumla alwaysbefree +1 yıl Yaparsan çağır bizi de 😂 Yorumla Beşiktaşşşşşşşşş +1 yıl Yaparsam çağırırım Yorumla alwaysbefree +1 yıl Çağırmadi 😂 Yorumla Beşiktaşşşşşşşşş +1 yıl Haha yaparsam demiştim ama Yorumla alwaysbefree +1 yıl Yapmıyorsun demi o yüzden yaparsam dedin Yorumla Beşiktaşşşşşşşşş +1 yıl Yani tam yapmıyorda sayılmam canım isterse yılda birkere yaparım oda ısrara bağlı 🤔 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Triliçe
Cikolatalı meyve salatası
Cikolataları erit ve cilek muz filan dogra
Bitti
Sonra bardakta brownie olabilir
Esmer buğdaylı pirinç patlağı üzeri fıstık ezmesi ve benmari usulü eritilmiş şekersiz çikolata
Yapabiliyor musun bari. d
Ben yaptım bunu 😂
Helal kskfkkg
Sen yapabiliyor musun
Ohoo neler neler dkkgkf
Görmeden inanmam 😂
Tamam bişey yaptığım zaman sana gösteririm dkgjdkg
Bekliyorum 😂
Ehehehe bekle bakam😌😂
Anlaştık 😉😋😂
🍰🍰
O iki tane hemde
Doyarsin mı
Mozaik pasta
Sokak/Halka tatlısı
Meyveli tart
Mozaik pasta puding
Haaa sütlaç
Revani
O da güzeldir annem çok güzel yapar 😋
Bende çok güzel yaparım ama tabi annelerinki bir başka oluyor😋
Yaparsan çağır bizi de 😂
Yaparsam çağırırım
Çağırmadi 😂
Haha yaparsam demiştim ama
Yapmıyorsun demi o yüzden yaparsam dedin
Yani tam yapmıyorda sayılmam canım isterse yılda birkere yaparım oda ısrara bağlı 🤔
Fotodaki