Tırnak uzatan birinin yaptığı yemeği yer misiniz?

Bazıları için bu durum tiksindirici olabiliyormuş 😅 Siz sorun eder misiniz?
Yıllardır yiyor annem. Bunu niye dert edeyim ki anlamadım elini yıkıyor sonuçta.
Ben de küçüklüğümden beri yıllarca yedim ve bir haftada yemeyi bıraktım. Ama gidip de biri tırnaklarımı yiyorum diye yaptığım yemeği yemese kırılırdım cidden (temizlik hastasıysa başka tabi).
Yemem tabii ki. Erkek olduğum halde tırnağımda bir şey olduğunda rahatsız oluyorum.
O ellerle paraya, kapı koluna, tırabzanlara dokunuyor en önemlisi taharet alınıyor. Tırnağı uzun olanlar taharet almıyormuş gibi geliyor.
Ya bu biraz bakış meselesi. Tanımam koşuluyla Ben yerim ama başkasına göre o tırnağın arasında neler var durumu vardır😂 o yüzden tanımadığım birinden yemem
Cevap
51Cevap
Elleri temizse yerim sorun olmaz
Lantemizliğinden şüphem varsa yemem
Sevgilim yaparsa onuda tırnaklarını da yerim sorun değil
Ben başkasının böldüğü ekmeği dahi yemiyorum.
Kaldı ki uzun tirnaklardan yemek yicem öğğkkk
Yemem diyenler her gün dışarıda yemek nasıl yiyorlar acaba.. Temizliğine güvendiğim sürece yerim.
Yemem. Yedirmem. Yemek yapan biri olarak tırnaklarımi kısa kullanırım. Gayet temiz ve kullanışlı oluyor.
Mım mım afiyetle. Tırnak uzatmak pis olmaz anlamına gelmez. Tırnağı olmayıp da pis birisi olsa onun yemeğini yemem ama.
Eldoven giyiorsa olabilir, ya da ellemeden yapilan yemekler olabilir kasikla sadece karistiriyorsa😅
Tırnak uzatanların şeytanı eksik olmazmış. Şeytan uzun tırnaklardaki gölgede yaşar bu yüzden tırnak uzatılmaz temiz olunmalıdır. Asla yemem.
Midem bulanır kendim de tırnak uzatıyorum ama mutfakta hijyen önemli hiç olmadı eldiven taksın
Sen takiyormusun
Yemek yapacaksam ojemi çıkarırım uzun tırnakla da yapmam
Hmm
Kac yasindasin
tırnakları temiz, ojeli vede bakımlıysa ve elleri temizse yerim tabiki.
Istedi kadar temiz olsun icine b,*k giriyodur
@Dertliymxm o uzun tırnakta zor olur o😁
Yqpmali
@Dertliymxm ben manikürlü tırnakları bakımlı elleri krermli kadınları seviyorum. Bu benim seçimim🙂
Yerim ama tiksinirim. Hatta uzun tırnaklı kadınlar hoşuma gitmiyor gerçekten. Herşeyin protezi var nasılsa. O da protez olsun.
Sanki yemek yaparken vitamin olsun diye tırnagını atıyor yemege ama tırnak uzatıp içisimsiyah olursa 🤮🤢🤢🤮
Dışarda yedikleriniz daha beter ama zaten tırnağını uzatan biri bakımını yapıyordur temizdir
Kadın ve ya erkek tırnakları uzun birinin yaptığı yemeği yiyemem 😶
Temizse, elini yıkamışsa belki yerim ama hamur işi ise bence eldiven takılmalı.
Görsel çok kötü hiç güzel durmuyor. Yemeğe gelince nasıl yapıldığını görmediğim sürece yerim. Görürsem soğurum
Uzun tırnak kadında severim önemli olan bakımlı olması yerim elbette
Görseldeki bi tırnaksa asla... Ama bakımlı bir insan olursa yiyebilirim
Her kadının kendi eline has bi lezzeti vardır. Tırnakla ilgisi yok.
En İyi Cevap