Yeme & İçme Elmalı kek mi yapsam, havuçlu kek mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bence havuçlu daha güzel ama annem elmali seviyor kararsiz kaldim😌 Havuçlu kek Elmalı kek Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Elmali yapıyorum tam tersini seçeyim anketin Elmalı kek mi yapsam, havuçlu kek mi? Cevapla Sevgi Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Elmalı yapın bence canım elmalı turta çekti nedense :D tam kışın ayında yenir 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Elmalı daha güzel olur gadası 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Ben o keki yiyemedikten sonra ne yaparsan yap...Havuçlu yap 😀😀😀 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anneni üzme. Elmalı yap. Bidahakine havuçlu yaparsın 🙂 1 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Havuçlu keki 1 defa yedim, o da çok hoşuma gitmişti. Bence havuçlu kek. 1 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 602 cevap paylaştı. Havuçlu kek efsane olur 0 0 Yorumla
Klausen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Havuçlu tarçınlı kek 😋baya hamaratsınız.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evett seviyorum bi seyler yapmayi Yorumla Klausen +1 yıl O sırada sadece yumurta kırabilen bne.. Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İkiside güzel değil bak en iyisi tarçınlı kek 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Elmalı kek diyorum mm 😋 1 0 Yorumla
Bergamalı355 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 , eic 70% +1 yıl İkisinden de koy farklı lezzet ortaya çıksın 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Havuç portakal ceviz koy 1 0 Yorumla
SapyoBey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kaç gündür Elmalı yiyorum bir de havuçlu yiyeyim 1 0 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Derde bak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Atanamamış aile evinde yaşayan kızın başka ne derdi olabilir😄 Yorumla AYUBOĞMAYAN +1 yıl Kraaaal Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. bir dilim havucludan alırım kahve benden 1 0 Yorumla
Aydınlı009 Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 956 cevap paylaştı. bence vişneli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Vişne nerden bulacağım bu mevsimdee Yorumla Aydınlı009 +1 yıl havucu bulan sen onuda bulursun :D Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 647 cevap paylaştı. elmalı iyi oluyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Elmalı yapın bence canım elmalı turta çekti nedense :D tam kışın ayında yenir
Elmalı daha güzel olur gadası
Ben o keki yiyemedikten sonra ne yaparsan yap...
Havuçlu yap 😀😀😀
Anneni üzme. Elmalı yap. Bidahakine havuçlu yaparsın 🙂
Havuçlu keki 1 defa yedim, o da çok hoşuma gitmişti.
Bence havuçlu kek.
Elmalı diyorum tarçında olsun oh miss
Havuçlu kek efsane olur
Havuçlu tarçınlı kek 😋
baya hamaratsınız..
Evett seviyorum bi seyler yapmayi
O sırada sadece yumurta kırabilen bne..
Elmalı kekkk 😀
İkiside güzel değil bak en iyisi tarçınlı kek
Elmalı kek diyorum mm 😋
Bence elmalı kek yapmalısınız.
İkisinden de koy farklı lezzet ortaya çıksın