Yeme & İçme Alkol/Sigara kullanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Görüşler için teşekkürler :) Alkol/Sigara kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. 4-5 yıldır alkol almıyorum. Bunun sebebi de canımın istememesi. Sigara zaten kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl alkol kullanıyorum sigara mentollüsünü içtiğim dönemler olmuştu ancak kokusu rahatsız ediyor kullanmıyorum artık. alkol de şarap tutkum var 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır. Nefret ederim.Kumardan da sigaradan da alkolden deHem zararlı hem masraflı. 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aile evinde olmadığım sürece her ikisi de var😂 1 0 Yorumla
NükleerBaşlıklıAdam Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sigara günde 4.5 tane alkol 2 haftada bir alırım 0 0 Yorumla
Umursamazbirpanda_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ne alkol ne sigara kullanıyorum. Böyle daha mutluyum. 0 0 Yorumla
DoctorDS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sigara kullanmıyorum, alkol de arada sırada ortama göre 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alkol çok nadir kullanırım, sigara hiç kullanmadım. 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Tekelim var gelde kullanma. Pp den belli zaten kendi çekimim 😂 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sigara kullanmıyorum. Ara sıra kırmızı ya da beyaz şarap içerim. 0 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Alkol eskiden kullanıyordum, artık kullanmıyorum. Sigara ara sıra kullanırım. 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Sigara kullanıyorum. Alkol çok çok kötü durumda olmazsam kullanmam 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Şu fotoğraftaki 3 obje olmasa kafama sikardim 0 1 Yorumla Yaren_bayts_02 +1 yıl Obje pahslwhss Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sigara yok alkolde ehh işte eskiden daha yoğundu ama 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Sigara maalesef içiyorum alkol yılda bir desem yeridir çok nadir 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Nadiren alkol kullanıyorum sigara nau nau 0 0 Yorumla
Lucie34 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Sigara evet ama bugün sadece 1 tane içtim evde yoktu almadım ahahahah 0 0 Yorumla
_PlatenisTaken_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayir ikisinide kullanmıyorum 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Gittikçe daha fazla ortak noktamız oluşuyor Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla _PlatenisTaken_ +1 yıl Bu güzel bence 🙂 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Alkol ortamına göre, sigara kullanmam hiç. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alkol hiç kullanmadım da bir ara sigara içiyordum 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. İkisinide hiç kullanmadım. 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sigara asla.Alkol de çok nadir. 0 0 Yorumla
Yiğitcan-1907 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Alkol ağzıma sürmüyorum, ama sigara içiyorum 0 0 Yorumla
Meleklerinasknnn Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Hiçbirini kullanmadım Kullanmam 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Alkol ara sıra sigara hayır 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İkisi de yok, daha farklı şeyler var. 🔥 0 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bira viski içiyorum sigarayı bıraktım 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. Evet çok hojdir 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. sigara evet alkol ortam olursa. 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
4-5 yıldır alkol almıyorum. Bunun sebebi de canımın istememesi.
Sigara zaten kullanmıyorum.
alkol kullanıyorum sigara mentollüsünü içtiğim dönemler olmuştu ancak kokusu rahatsız ediyor kullanmıyorum artık. alkol de şarap tutkum var
Hayır. Nefret ederim.
Kumardan da sigaradan da alkolden de
Hem zararlı hem masraflı.
Aile evinde olmadığım sürece her ikisi de var😂
Sigara günde 4.5 tane alkol 2 haftada bir alırım
Ne alkol ne sigara kullanıyorum.
Böyle daha mutluyum.
Sigara kullanmıyorum, alkol de arada sırada ortama göre
Alkol çok nadir kullanırım, sigara hiç kullanmadım.
Tekelim var gelde kullanma. Pp den belli zaten kendi çekimim 😂
Sigara kullanmıyorum. Ara sıra kırmızı ya da beyaz şarap içerim.
Alkol eskiden kullanıyordum, artık kullanmıyorum. Sigara ara sıra kullanırım.
Sigara kullanıyorum. Alkol çok çok kötü durumda olmazsam kullanmam
Şu fotoğraftaki 3 obje olmasa kafama sikardim
Obje pahslwhss
Anlık
Sigara yok alkolde ehh işte eskiden daha yoğundu ama
Sigara maalesef içiyorum alkol yılda bir desem yeridir çok nadir
Nadiren alkol kullanıyorum sigara nau nau
Sigara evet ama bugün sadece 1 tane içtim evde yoktu almadım ahahahah
Hayir ikisinide kullanmıyorum
Bende
Gittikçe daha fazla ortak noktamız oluşuyor
evet
Bu güzel bence 🙂
Alkol ortamına göre, sigara kullanmam hiç.
Hayır kullanmıyorum
Alkol hiç kullanmadım da bir ara sigara içiyordum
Evet çok alkol içerim
hiç işim olmaz
İkisinide hiç kullanmadım.
Sigara kullanıyorum arada
Bu gece tekilaaa🥂
Arada alkol alırım
Sigara asla.
Alkol de çok nadir.
İkisinide kullanmıyorum
Alkol ağzıma sürmüyorum, ama sigara içiyorum