Yeme & İçme Dönerde soğan sever misiniz? ᴀʟᴏɴᴇᴀɴqᴇʟ Takip Et Bilge Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Lavaş olsun normal ekmek olsun döner yerken soğan sever misiniz? Dönerde soğan sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Evet severim. afiyet olsun 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aslında ben döner ve turşu ikilisini seviyorum… içinde başka bi şey sevmiyorum.., 0 0 Yorumla
Kemaltangunes Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ben severim çünkü soğan kadar doğal bir antibiyotik yok 0 0 Yorumla
konsensus__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl 10 sene falan uğraştım bu işle soğanı boş ver tav cips soslu bi dürüm dene 0 0 Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 3 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hayır ama kebapta severim. 0 0 Yorumla
ihopesobtw Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Soğanı severim ama dönerde değil, kebap soğansız yenmez bence. Tavuk dönerde soğan sevmiyorum. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. soğan sarımsak baharat sevmeyene çok şaşırıyorum 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çok severim. 0 0 Yorumla
JuliusCaesar063 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 749 cevap paylaştı. Sogan severimde salatalik turşusu berbat 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,4b cevap paylaştı. Soğan yemeyeli yıllar oldu 0 0 Yorumla
initio Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 380 cevap paylaştı. Sevmem. 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. pek değil 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmem 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Pek değil 0 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Severiz 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Canım çekti ya :D 0 0 Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Fark etmiyor, 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Evet soğansız olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Evet severim. afiyet olsun
Aslında ben döner ve turşu ikilisini seviyorum… içinde başka bi şey sevmiyorum..,
ben severim çünkü soğan kadar doğal bir antibiyotik yok
10 sene falan uğraştım bu işle soğanı boş ver tav cips soslu bi dürüm dene
Hayır ama kebapta severim.
Soğanı severim ama dönerde değil, kebap soğansız yenmez bence. Tavuk dönerde soğan sevmiyorum.
Olmalı severim
soğan sarımsak baharat sevmeyene çok şaşırıyorum
kırmızı soğan severim
Dönerde soğan
Kadında gerdan
Olabilir , soğan 🧅 seviyorum.
Çok severim.
Hayır, soğanı hiçbir şeyde sevmem
Soğanda döner sevmeyiz 😂
Sogan severimde salatalik turşusu berbat
Soğan yemeyeli yıllar oldu
tat veriyor bir kere turşu da aynı şekilde