Şekersiz içerken iyi oluyor içimi yumşatıyor😋 hiç inanmayacaksınız ama çok faydalıymış 🙊

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çayın içine suyun içine kolanın içine fantanın içine her sıvının içine kesinlikle HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI katarım! İnanılmaz bir şey! Kahve sevmiyorum ama.
Afiyet olsun 😂
Gratisten aldigim hindistan cevizi yagi var. Yenebiliyor mu? Genelde sac bakimi icin kullaniyorum. Yeni bir paket aldim acilmamis. Kahveye katabiliyor muyuz gratisin h. cevizi yağını.
İçindekiler kısmını okumak lazım. İçindekiler kısmında sadece soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı yazıyorsa tüketilebilir. Kullanım kısmında da nerelerde kullanabileceğini belirtirler zaten. Tam markasını bilmediğim için net bir şey söylemem doğru olmaz. Markayı Google'da aratıp tüketiliyor mu diye de bakabilirsiniz
Tamam tesekkur ederim. Bu kahveye koymayi uzun zamandir duyuyorum ama yenilebiliyor mu diye emin olamadigimdan yapamiyordum. Bilgilendirici bir yorum olmus sagol
Rica ederimm. Saç içinde alacak olsanız içindekiler kısmında sadece soğuk sıkım Hindistan cevizi yağı yazmasına dikkat etmenizi öneririm
Ben Türk kahvesini çok seviyorum her türlüsünü denedim ama bak bunu kaçırmışım. Hemen deniyorum. 😂
Aaa çok meşhur aslında ama burada benden başka deneyen çıkmadı hayretşer içerisindeyim
Normal ufak bir kahve fincanı için bir kaşığı kadar yeterli oluyor. Böyle bir dene sonra kendi damak tadına göre arttırıp azaltabilirsij
A a bilmiyordum, hemen deneyeceğim. Afiyet olsun güzelim 💝
Sana da afiyet olsun şimdiden😘
❤️
Cevap
20Cevap
Hayır, koymuyorum. Pek içmiyorum da zaten.
Ama soru üzerine merak ettim ve muhtemelen bugün denerim.
Bir fincana bir çay kaşığı kadar yetiyor. Beğenirsen haber ett
Kafelerde bu tür aromalı kahveleri nasıl yapıyorlar bilmiyorum pek.
Dışarda klasikten farklı olarak damla sakızlı türk kahvesi içiyorum o da hazır paketlerde satılıyor zaten.
Koymuyorum çünkü yok. Faydası çok evet.
Türk kahvesi sevmiyorum ama kahvelere genellikle su dışında hiç bir şey eklemiyorum olduğu gibi sade ve sert seviyorum kahve içmeyi
Kilo vermeye çalışan biri yapıyordu onda görmüştüm. Ben denemedim, hiç benlik değil
Denemedim ama mutlaka tadı güzeldir. Hindistan cevizi yağı salatada güzel, saç bakımında güzel, onda da eminim güzeldir.
Aaa salatada hiç denemedim🥺
İlk defa duydum :D şimdi Hindistan cevizi yağını nerden bulacağız da koyacağız :D
Her yerde var artık çok popüler
denk gelirsem alayım bari de deneyim :D
Evde hindistan cevizi yağı yok. Zaten türk kahvesi çok içmem hiç denemedim 💆
Aaaa nasıl yok
Bebek yağını bi içsene ahsjs
Acilin önünde iç de erken önlemle bir şey olmaz
Çoookk
Bunu sanki bir kere denemiştim. Hindistan cevizi yağını çok severim. Kokusu ve tadı muhteşem 💕
yenilebilir %100 doğal olan katı hindistan cevizi yağı yemeklere ve içeceklere konulur
Koymuyorum ama Hindistan cevizi yağı gerçekten çok faydalıdır onu biliyorum
Hindistan cevizi yağını sadece saçlarıma kullanıyorum🤦♀️😂
çok faydalı biliyorum ama şekersiz içemiyorum
Kahve içiyorum de hindistan cevizi yağı hiç denemedim
Hayır. O yağın masum olmadığını, çok zararlı olduğunu, vücutta tahribatlara neden olduğunu duymuştum uzmanından.
İnanmıyorum faydalı olduğuna 🙄
Olur mu her sabah 3 poğaça 1 porsiyon börek üstüne bu kahveden içiyorum 100 kilo verdim 😏
Bu denenmeli kesinlikle açık olmalıyız bence farklı fikirlere
Kahve sevmiyorum ama atılır
Hayır
Yohh koymam
Hayır birananasaldırdım
İlk defa duydum denicem
Hiç denemedim ama deneerim
hayır pek sevmem tr kahvesi
Koymuyorum. Afiyeet
Tşklrr
Kahvenin tadını güzelleştiriyor mu?
Evet