İlk kekimi sizlere sorarak yapıp paylaşmıştım. Bunu sormadan yaptım. Biraz daha tuz katabilirmişim. Ve sos fazla olduğundan kızartamadım. Bir dahaki sefere şöyle yap dediğiniz bir şey varsa yazın lütfen. 🙃

İlk kekimi sizlere sorarak yapıp paylaşmıştım. Bunu sormadan yaptım. Biraz daha tuz katabilirmişim. Ve sos fazla olduğundan kızartamadım. Bir dahaki sefere şöyle yap dediğiniz bir şey varsa yazın lütfen. 🙃

Tuzunu cok atmissin. Ici bismemis, sen bizi oldurmeye mi calisiyon
Ya sorulan soruya bak ya insan o kadar ilgiye ac mi kalir. Kesin esin pisirmistir 😂
Tuzu azdı. İçi pişmişti. Kızartamadım o yüzden çiğ görünüyor. Keşke eşim olsa çünkü çay Doldurmaya Üşeniyorum. O kadar ilgi kısmını anlamadım. 🤣
Ellerine sağlık... enfes gözüküyorrr😋👌🏻
Teşekkürler. 🙃 Siz şu rengi çok güzel olan sinirsiniz değil mi? Farklı yazılışlı sinirler denk geliyor. Karıştırıyorum.
Neyse illa denk gelir karşılaştırma yaparım.
Rica ederim. Evet evet. Rengin harika.
Güzel olmuş afiyet olsun.
Teşekkürler :)
Size bir şey sorabilir miyim?
Buyurun sorun buradan.
Kalçalarınıza ve saçlarınıza nasıl bakıyorsunuz. Maaşallah. Hangi egzersizler ne bileyim saça bir bakım kremi vs?
Bakar mısınız
Cevap
5Cevap
Afiye tolsun iyi olmuş
Teşekkürler:)
Guzel gorunuyor eline saglik. bir tık daha pisirirsen daha iyi olur bir dahaki sefere
Evet ya. Çiğ de kalmadı ama. Sosu çok koymuş olmama bağlıyorum. Bir türlü kızartamadım.
Teşekkür ederim ')
Aynen öyle deneyeceğim. 🙃
Biraz çiğ mi kalmış o bence daha fazla ve baya kızgın bir yağda pişirip sabırlı olmalısın :)
Çiğ kalmamış da. Kızartmayı beceremedim. Sosun fazla gelmesinden tavaya teması azaldı. Yarın veya öbür gün daha güzel olacak.
Olsun eline sağlık afiyet olsun
Elinize sağlık. Çok güzel bir yemek yapmışsınız. Afiyet olsun. 😊
Teşekkür ederim ')
Rica ederim.
Ellerine sağlık, afiyet olsun.
Teşekkür ederim Eda.
Biraz çiğ gibi
Aynen öyle görünüyor ama sosu fazla yaptığım için kızartamadım. Onun için. Yoksa yedik. Çiğ kalma sorunu yoktu. 🤣
Ellerine sağlık güzel olmuş 👍
Teşekkür ederim. Bir iki güne bir daha yapacağım. O kesin daha iyi olacak.
Bencede öyle olacak
Afiyetle yiyin
Aram yok
Cevap için teşekkürler:)
Afiyet olsun
Çok teşekkür ederim. :)
Canım çekti ben balık yaptim
Balık yapmayı da çok istiyorum ama fırında. Fırın almam lazım onun için. Şöyle... Hangi balığı alıp tavada nasıl yapacağımı anlatır mısın yapmaya karar verdiğimde.
Olur dayımdan tarifini alayım o yapıyor ama biraz tuzlu oldu bizimki ya
Tavada yapıyor kendisi tuutuyor
Sen fırında mı yaptın? Dayın gibi biri lazım bana. Sırf tutmak için. Bayılırım balık tutmaya.
Hahaha tavada yaptı
Ben dokunmam evde yemeklere
Balık yaptım yazınca anlayamadım ')
Yedim yazcaktim
😄😄
Ama arada çok fark var ya.
Evet..😄
Afiyet olsun
Teşekkür ederim:)
Rica ederim
Canım çekti en sevdiğim
lezzetli olabilir