Ben yemek yapmayı çok sevdiğim için, açıkçası uğraşmayı da sevdiğim için yaptığım yemeklerde güzel oluyor. Ama en güzel yaptığım şey sanırım Pilav.😌Sevgimi katıyorum derler ya bu söze çok katılıyorum. Kullanıcı adımın hakkını veriyorum. 😂 Sizin en güzel yaptığınız yemek hangisi?🥰
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
En güzel yaptığım yemek noodle :(
Ona da yapmak yerine hazırlamak desek😜
Bak gördün mü :D bilmiyorum işte sdsd
Hiç mi bir şey bilmiyorsun ya😂
Biliyorum da işte hayatta kalacak kadar, makarna sebze gibi 😂
Dolma sarma islim kebabi kuru fasulye kizartma sulu kofte aklima ilk gelenler
Becerikli kız👌🏼
Tesekkur ederim
Ben istediğim zaman yapıyorum tarife bakarak kötü olduğunu görmedim daha 😄
Aaa ama kabul etmiyorum tarife bakmadan yapman lazım😂
Yaparız pilav çorba 🤓
Ellerine sağlık bir erkek için o bile iyi bir şey bence😂
Ben artık o kadar tecrübelendim ki yemeklerin suyunu tuzunu bile göz kararı koyuyorum😏
Maşallah 😋 ben uğraşmayı severim mutfak işleriyle alan yaşadı gibi bir şey 😂
Çok güzel bir şey. Eşinle mutfağa girip birlikte yemek yapmak filan😇
Evett eğlenceli olurr baya🙈
😌😌
Annene damat lazımsa aday oluruz 🤪🤪
Annemden önce ben aday düşünüyor muyum bakalım bir sorsaydın😂😂
🤓🤓🤓 doğru
Tatlı yapmakta daha iyiyim şuana kadar çok yemek yapmadım ama tariften baka baka yaparım dlmdicmdkxmdmdm
Yaptığım her yemek kendiliğinden güzel olur zaten
Hımmm iddaalı
Askerde aşçıydım ben 😂
Ooo avantajları çok olmuştur. 😌😅 Normal mesleğin ne peki aşçılık mı?
Pardon şimdi gördüm Kimyagermiş. Yemek yapmayı askerde mi öğrendin, biliyor muydun? 😅
Hayır kimyagerim. Restorant aç diyen çok oldu ama yemek yapmaktan ve bulaşık yıkamaktan nefret ederim 😂
Valide sultan sağolsun küçükken makarnayla , menemenle , pilavla başlattı üzerine biz de bir şeyler ekledik işte askerdeyken biliyordum normalde mutfağa bakan komutan vardı ben geçip 2 3 yemek yaptıktan sonra adam bir daha uğramadı mutfağa 😂
Yani askerde öyle kolay kolay mutfağa sokmazlar zaten o yüzden tahmin ettim ben de, dedim bir şeyler biliyordur. 😌
Tam tersi yemek yapmayı seviyorsun sanmıştım, askerde çok mu bıktırdılar 😅
Yok askerde ben yemeği yapar geçer kenara sigaramı içerdim arkamı alt devrelerim toplardı bulaşığı onlar yıkardı ama evde yapınca öyle olmuyor çok fazla tencere tava kullanıyorum soslar için falan etraf biraz dağılıyor ve o görüntüden nefret ediyorum 😂
Askerliğini rahat yapmışsın iyi😅😌
Ondan bende nefret ediyorum ama neyse ki bulaşık makinesi diye bir icat var🤦🏻♀️
Bende de var ama yinede hayır 😂 arkamı toplayacak kimse yoksa yemek yapmam elimin lezzetini tatmak isteyen bu bedeli ödemeli 😂
Sen rahatlığa askerde alışmışsın tabi, nasıl olsa arkandan toplayan vardı şimdide öyle olsun istiyorsun. 😂 Ama o işler öyle değil. Sofrayı nasıl kuran kaldırıyorsa, yemeği yapan bulaşıkları yıkasın diyorum ben🤣
Güzel attım şuan😜
Dışardan söylerim o zaman napıyım 😉😂
Hahaha nereye kadar dışarıdan söyliceksin, şöyle yapalım sen yemeği yap ben bulaşıkları koyayım makineye 🤣
E tamam işte bende aynı şeyi diyorum zaten ama bu ara yapamam işler çok yoğun 😂
Sac tava mangal ve çeşitleri fırında levrek.
Of naptın sen ya😭
Yeminlen bak özellikle balık
Et, balıkk çok severimmm👌🏼
Nasip olursa bir gün yaparım ayıpsın
Çiğ köfte - menemen makarna :D
Çiğköfte mi? Gerçekten güzel yapar mısın😂
Övünmek gibi olmasın çok iyi yaparız.:D
Ama iyice yoğurman lazım onu, iri iri kalmayacak bulgur🤣
Şanlıurfalıya demen hata.
Oooooo ama şey diyorlar, en iyi çiğköfteyi Adıyamanlılar yapıyormuş, bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Adıyamanlılar hırsızlık yapmasınlar, patenti Şanlıurfanın'dır. Gir iyi araş tır.. yok Adıyaman yok Diyarbakır bilmem ne.
Önüne gelen adam, bize ait diyor.:D sen Şanlıurfa çiğ köftesi ye diğer çiğ köfteyi yemezsin zaten. Bu çiğ köfte için eski sevgilim taaaa Almanya'dan buraya geldi? Niye orada çiğ köfte yapan yok muydu vardı? Herkes bir yapamaz bu hırsızlık yapan cahil insanları da sevmiyorum ve noktalıyorum sinirim bozuldu.
Ya biraz sinir etmek istedim sadece eheh😅
Ya bir takılayım dedim konu nerelere geldi, böyle olacağını bilseydim yapmazdım. Yani ikisini de yerinde denemediğim için bilemiyorum ben. İstanbul'da tabiki her yerde çiğköfteci var ama orada yapılanlar gibi olmaz. Etli mi yapıyorsunuz, etsiz mi?
Valla öyle oldu.:D adam etsiz salçalı bulgur yapıyor çiğ köfte diyorlar :D neyse iyi geceler siz nerede isterseniz orada yiyin hanımefendi.
İyi geceler🙋🏻♀️
bütün yemekler ya da şöyle diyim çoğu yemek
benimde pilav ve sütlaç
Et sotem olaydır
Yaprak sarması
En sevdiğim yemek :(