Yeme & İçme Waffle makinesi gereksiz bir şey mi? Moldovyapapatya Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor #Moldovyapapatya Güncellemeler+1 yıl Düşünüyorum 😏 Waffle makinesi gereksiz bir şey mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Waffle yemeği seven birisi için gereksiz değildir. 0 1 Yorumla Moldovyapapatya +1 yıl Waffle tatlı
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Bende var. Ara sıra kullanıyorum. Çocuklar çok çok seviyor. Tost makinesinde de olur diyorlar. Tavada da olur diyorlar.. Bilemem. Ben memnunum 1 0 Yorumla
Gamzesumeyra Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Değil ama kaliteli çikolata sos, cilek vb alman lazım seviyorsan dışarı çok daha pahalı 65,68 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. Sanki her zaman waffle yiyeceksin de makinesini alıyorsunuz 0 6 Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Ama dışarı çok pahalı artık 65 68 Yorumla SAblaK +1 yıl Onun için makinesini almak gerekmez ki Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Ama çok güzel ve mutlu ediyor Yorumla SAblaK +1 yıl Ama her zaman kullanmayacan ki tava da yap Yorumla Gamzesumeyra +1 yıl Orada öyle güzel olmuyor Yorumla SAblaK +1 yıl O zaman al ne diyim Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Şu ocakta elle yapılanlar daha güzel daha lezzetli oluyor bence. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Gereksiz ya, sürekli yiyecek halin yok... 0 0 Yorumla
WUNDERWAFFE__ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Hayır kullanan için harika bir şey 1 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 824 cevap paylaştı. En gereksiz şeyler arasındaki yerini alır 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence gereksiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Waffle yemeği seven birisi için gereksiz değildir.
Waffle tatlı
Bende var. Ara sıra kullanıyorum. Çocuklar çok çok seviyor. Tost makinesinde de olur diyorlar. Tavada da olur diyorlar.. Bilemem. Ben memnunum
Değil ama kaliteli çikolata sos, cilek vb alman lazım seviyorsan dışarı çok daha pahalı 65,68
Sanki her zaman waffle yiyeceksin de makinesini alıyorsunuz
Ama dışarı çok pahalı artık 65 68
Onun için makinesini almak gerekmez ki
Ama çok güzel ve mutlu ediyor
Ama her zaman kullanmayacan ki tava da yap
Orada öyle güzel olmuyor
O zaman al ne diyim
Şu ocakta elle yapılanlar daha güzel daha lezzetli oluyor bence.
Gereksiz ya, sürekli yiyecek halin yok...
Hayır kullanan için harika bir şey
Niye gereksiz olsun ki
Alsam dda kullanmıyorum
En gereksiz şeyler arasındaki yerini alır
Gereksiz bence
Cokkk
Bence gereksiz
Bence öyle