Yeme & İçme Şırdanı seven var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Olsa da yesek, yapan var mı canım çok çektiYanına buz gibi ayran oh miss, sonra karpuz Şırdanı seven var mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Allah korusun 🫢 yemem ben bunu, bu tarz sakatları sevmiyorum ben Görüntü olarak da de hiç hoş değil 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem görsel hem lezzet aşısından hiç hoş bir yemek değil.. 0 0 Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Adanalı olup da şırdan sevmeyen kendine Adanalı demesin bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç yemedim yemeyi de düşünmem Görüntüsü itibari ile hem hemde hayvanın ic organlarını yemek bana cazip bir fikir gelmiyor kokuyor hepsi 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Görüntünün nesi var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok şeyi var Yorumla Soran +1 yıl Çok olan şeyi nee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boş ver sana afiyet olsun Yorumla Soran +1 yıl Pp ne baktım da çok güzel kızsın maşallah gözler iri nazarlardan korusun Rabbım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Rica ediyorum Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlama ama, sana kumral ve grimsi tonlar çok yakışır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küllü sarı denedim yaşımı fazlaca büyük gösteriyor yakışmadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gri tonlarında sarı da denedim Yorumla Soran +1 yıl Koyu mu açık tonda mıydı rengi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Açıkta denedim koyu da Yorumla Soran +1 yıl Yüzün güzel ren beyaz sana o renk gider diye düşündüm, tip senin tipin karışmak bana düşmez saygı duyarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendi sac rengim açık kestane zaten beğenmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Erkek olsam senle evlenirim ha, maşallah maşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jsjsjdjsjss teşekkür ederim evlenmiyorlar ki yakın zamanda aldatildim bak şimdi erkekler böyle işte Yorumla Soran +1 yıl Seni aldatanın suyu kurusun emmi senin gibi güzel tatlı kıza ayıp etmiş, sana uygun güzel biri çıkar inşallah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Amin inşallah kurusun önüne hep engeller çıksın simirledim bak yine şimdi dmsndndnns inşallah çıkar Yorumla Soran +1 yıl Eli yüzü düzgün boylu poslu yakışır senin gibi kıza zaten Yorumla avkatıyım06 +1 yıl Tam kızı merak ettim gizlenmiş 😂 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. çok severim evde kendim yapıyorum daha lezzetli oluyor 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Şu görüntü hiç cezbetmiyor... 😊 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kız ye çok lezzetli suyu falan hmmm Yorumla saskinomayra +1 yıl Hiç yemedim. 🙃 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah yersin sende Yorumla saskinomayra +1 yıl Sanmam ya.. Yiyesim gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Benim koca adanalı her akşam yedirir bana ama 2 haftadır yoğun çalışıyor yiyemiyorum Yorumla saskinomayra +1 yıl Neyden bahsediyoruz tam olarak 😊 Yorumla Soran +1 yıl Şırdan dan Yorumla saskinomayra +1 yıl Sen pişir ona yedir Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki valla ben, mandalina yedirmeyi severim Yorumla saskinomayra +1 yıl 🙃 Pekii Yorumla Soran +1 yıl Kız senin memleket nere Yorumla saskinomayra +1 yıl İzmirliyim ben. Sen? Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla Soran +1 yıl Toprağımsın Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bir kere yedim sadece, güzeldi 0 0 Yorumla
ÇeriDomatesii Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl 1 2 kere yedim ama çok bana hitap etmedi. 0 0 Yorumla
Papillon_Papillon Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl bayılırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Vereyim mi Yorumla Papillon_Papillon +1 yıl keşke, Yorumla Soran +1 yıl Benim kocam ustadır Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç yemedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tadı güzel dir avucla Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç yemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Allah korusun 🫢 yemem ben bunu, bu tarz sakatları sevmiyorum ben
Görüntü olarak da de hiç hoş değil
Hem görsel hem lezzet aşısından hiç hoş bir yemek değil..
Adanalı olup da şırdan sevmeyen kendine Adanalı demesin bence
Hiç yemedim yemeyi de düşünmem
Görüntüsü itibari ile hem hemde hayvanın ic organlarını yemek bana cazip bir fikir gelmiyor kokuyor hepsi
Görüntünün nesi var
Çok şeyi var
Çok olan şeyi nee
Boş ver sana afiyet olsun
Pp ne baktım da çok güzel kızsın maşallah gözler iri nazarlardan korusun Rabbım
Teşekkür ediyorum
Rica ediyorum
Yanlış anlama ama, sana kumral ve grimsi tonlar çok yakışır
Küllü sarı denedim yaşımı fazlaca büyük gösteriyor yakışmadı
Gri tonlarında sarı da denedim
Koyu mu açık tonda mıydı rengi
Açıkta denedim koyu da
Yüzün güzel ren beyaz sana o renk gider diye düşündüm, tip senin tipin karışmak bana düşmez saygı duyarım
Kendi sac rengim açık kestane zaten beğenmiyorum
Erkek olsam senle evlenirim ha, maşallah maşallah
Jsjsjdjsjss teşekkür ederim evlenmiyorlar ki yakın zamanda aldatildim bak şimdi erkekler böyle işte
Seni aldatanın suyu kurusun emmi senin gibi güzel tatlı kıza ayıp etmiş, sana uygun güzel biri çıkar inşallah
Amin inşallah kurusun önüne hep engeller çıksın simirledim bak yine şimdi dmsndndnns inşallah çıkar
Eli yüzü düzgün boylu poslu yakışır senin gibi kıza zaten
Tam kızı merak ettim gizlenmiş 😂
çok severim evde kendim yapıyorum daha lezzetli oluyor
Şu görüntü hiç cezbetmiyor... 😊
Kız ye çok lezzetli suyu falan hmmm
Hiç yemedim. 🙃
İnşallah yersin sende
Sanmam ya.. Yiyesim gelmiyor
Benim koca adanalı her akşam yedirir bana ama 2 haftadır yoğun çalışıyor yiyemiyorum
Neyden bahsediyoruz tam olarak 😊
Şırdan dan
Sen pişir ona yedir
Bilmiyorum ki valla ben, mandalina yedirmeyi severim
🙃 Pekii
Kız senin memleket nere
İzmirliyim ben. Sen?
Bende
Toprağımsın
Hiç yemedim yemekte istemem🤢
Bir kere yedim sadece, güzeldi
Nefret ederim ağzıma sürmem.
Bi kere denemek için yedim, beğenmedim.
1 2 kere yedim ama çok bana hitap etmedi.
Off bee.. bayılırım :)
Yeminle mide yok sizde 😂😂
bayılırım
Vereyim mi
keşke,
Benim kocam ustadır
Hiç yemedim
Tadı güzel dir avucla
Yok.
Hiç sevmem
Hiç yemedim
Denemedim