Yeme & İçme İskenderin yanına hangi içecekler gider sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Canım İskender çekti ya🤤 Güncellemeler+1 yıl Ayran demeyin o ilk basa geliyor zaten İskenderin yanına hangi içecekler gider sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mina15 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl iskenderin yanına ayran gitmez bence zaten yanında yoğurt var ben iskender çok severim yanında ya şalgam ya da sprite tercihim 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Olsa da yesek be valla benimde canım çekti 😄 Kola veya şalgam olabilir ayrana ne gerek var zaten yoğurtla servis ediliyor 😂 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Cola fanta sprite meyve suyu her türlü götür gitsin 0 0 Yorumla
Nazmyeefe Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Soruyu İskenderin yanına hangi ÇİÇEKLER gider diye okuyup İskender kim niye ne çiçeği diye sorgulamam 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kola iyi gider 0 0 Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Kola gider en güzel 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Buz gibi kola 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
iskenderin yanına ayran gitmez bence zaten yanında yoğurt var ben iskender çok severim yanında ya şalgam ya da sprite tercihim
Olsa da yesek be valla benimde canım çekti 😄 Kola veya şalgam olabilir ayrana ne gerek var zaten yoğurtla servis ediliyor 😂
Cola fanta sprite meyve suyu her türlü götür gitsin
Soruyu İskenderin yanına hangi ÇİÇEKLER gider diye okuyup İskender kim niye ne çiçeği diye sorgulamam
Kola genelde içiyorum 😉
Şalgam, ayran veya Kola
Kola iyi gider.
Ben bira ile tüketiyorum
şıra elbette
Ayran çok güzel gider
Kola ayran gider
Kola
Kola
Kola
Ayran.
Kola iyi gider