Yeme & İçme Brokoli, karnabahar ve lahanayı çiğ mi, pişmiş mi tercih edersin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben hepsini çiğ severim çünkü pişince tatlı tatları kalmıyor Brokoli, karnabahar ve lahanayı çiğ mi, pişmiş mi tercih edersin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 1 ay Yeme & İçme konusunda 13b cevap paylaştı. Genelde pişiriyorum ama karnabahar ve brokoli saplarını soyup çiğ yiyorum. 0 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Brokoli haşlanmış ve bol limonlu salata olarak. Karnabahar galete unu ve yumurtaya bulanıp kızarmış halde sarımsaklı yoğurtla.Lahanayı da sadece zeytinyağlı sarma olarak. 0 0 Yorumla
anothernightout Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Lahana neyse de brokoli ve karnabahar çiğ yeniliyor mu? 1 0 Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Üçünü de hertürlü yerim, çiğ de buharda pişmiş de fırınlanmış da😃 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Karnabaharı çiğ yemeyi çok seviyorum diğerlerini pişmiş severim 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 742 cevap paylaştı. Çiğ çok daha lezzetli ve faydalı ben çiği yiyorum süper oluyor yemesi 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Brokoli ve karnabaharı buharda pişiriyorum lezzet açısından ve sağlık açısından en iyisi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Brokoli ve karnıbahae ya kızartıp yiyeceksin ya da haşlayıp yoğurt ve sos döküp yiyeceksin lahanayı hiç sevmem 0 0 Yorumla
tayfun_slk_35_back Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Karnıbahar fırında brokoli ve bruksel haşlanmış 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Pişmiş tabii çiğ brokoli nasıl yenir yaaa 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biraz suda kısık ateşte haşlama olarak severim. 0 0 Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Çiğ daha güzel pişince kötü oluyor 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çiğ yiyemem ki 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Pişmiş tercihim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Pişmiş 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Pişmiş 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Pişmiş severim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Genelde pişiriyorum ama karnabahar ve brokoli saplarını soyup çiğ yiyorum.
Brokoli haşlanmış ve bol limonlu salata olarak. Karnabahar galete unu ve yumurtaya bulanıp kızarmış halde sarımsaklı yoğurtla.
Lahanayı da sadece zeytinyağlı sarma olarak.
Lahana neyse de brokoli ve karnabahar çiğ yeniliyor mu?
Üçünü de hertürlü yerim, çiğ de buharda pişmiş de fırınlanmış da😃
Karnabaharı çiğ yemeyi çok seviyorum diğerlerini pişmiş severim
Çiğ çok daha lezzetli ve faydalı ben çiği yiyorum süper oluyor yemesi
Brokoli ve karnabaharı buharda pişiriyorum lezzet açısından ve sağlık açısından en iyisi
Brokoli ve karnıbahae ya kızartıp yiyeceksin ya da haşlayıp yoğurt ve sos döküp yiyeceksin lahanayı hiç sevmem
Karnıbahar fırında brokoli ve bruksel haşlanmış
İki türlü de hoşuma gidiyor
3 yemegide sevmiyorum 😀
Pişmiş tabii çiğ brokoli nasıl yenir yaaa
Haşlanmış ve üstüne yoğurtla güzel
Pişiriyorum
Biraz suda kısık ateşte haşlama olarak severim.
Çiğ daha güzel pişince kötü oluyor
Üçünüde ne çiğ ne pişmiş yerim
Hiç bir türlü tercih etmem
Çiğ yiyemem ki
Pişmiş tercihim
Nasıl çiğ ya
Pişmiş
Haşlanmış daha iyi
Uzaktan severim sadece
Pişmiş
Buharda seviyorum.
Pişmiş tercih ederim