Merhabalar
Evde Alfredo makarna hazırlamak istiyorum ama asla kafede yapılan Alfredo makarna gibi yapamıyorum
Sosunu siz nasıl hazırlıyorsunuz? internetde olanları denedimde olmuyor
Kendine güvenenler makarnada uzman benim diyenler kendi tariflerinizi paylaşa bilirmisiniz?
Evde Alfredo makarna hazırlamak istiyorum ama asla kafede yapılan Alfredo makarna gibi yapamıyorum
Sosunu siz nasıl hazırlıyorsunuz? internetde olanları denedimde olmuyor
Kendine güvenenler makarnada uzman benim diyenler kendi tariflerinizi paylaşa bilirmisiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Napacaksin biliyormuş krema hazırsa ayır kenara yoksa krema tarifi vercem onu yap
1 yumurta 2 buçuk tatlı kaşığı un çırp guzelce 1 kaşık yoğurt ekle yine koyulacak kadar devam et sonra 1 çay bardağı süt 1 çay kaşığı nişasta bir cimdik tuz at (ben nişasta yerine un kullandım yine süt yoktu süt yerine yoğurt koydum yine hatta yarım ölçü yaptım yoğurdu ayran gibi)
Daha sonra makarnayı haşladın, mantarları kavurdun (kimisi soğan koyuyor kimisi koymuyor aklında olsun soganlida tatlı oluyor yapacaksan ilk sogani kavur)
Mantarları çok karartma normal kizart sonra tavuğu ekle önceden haşlanmış tavuk ekliyorum ben eğer yoksa haslamani öneririm.
Sonra 1 2 dk falan kavur buzluktan cikmissa kremayı ekle bir güzel karistir sonra makarnayı ekle azcık tuz tamam bitti iste