Yeme & İçme Cıvık hamur mayalanır mı? Gold_Kelebek Takip Et Xper 2 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Merhaba.Yanlışlıkla pizza hamuruna suyu fazla koydum cıvık oldu un da yok. Mayalanır mı? Cıvık hamur mayalanır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Mayalanır sıkıntı olmaz, açarken sorun yaratır sana sadece, irmik kullan 1 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Mayalanır tabiki iyice dinlerdir ardından hamuru 1 0 Yorumla
Mari_ Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Mayalanır yine bişey olmaz 1 6 Yorumla Gold_Kelebek +1 yıl Teşekkür ederim. 40 dkdır kabarmadı ama neyse biraz daha bekleyelim bakalım. Yorumla Mari_ +1 yıl Kabarması gerekirdi 40 dakikaya, üzerini tam kapatın ya da sıcak bir yerde bekletin fırının içinde de olabilir Yorumla Gold_Kelebek +1 yıl Evet biraz da fırında deneyeyim Yorumla Mari_ +1 yıl Kolay gelsinn Yorumla Gold_Kelebek +1 yıl Teşekkür ederim. Fırında mayalandı yine cıvık bir hamur oldu ama pizzayı yaptım güzel oldu teşekkürler. Yorumla Mari_ +1 yıl Yaa afiyet olsun ellerinize sağlık. Rica ederim Yorumla
Zeynepzrk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Un nasıl yok ya?Git marketten 1 kg al 0 3 Yorumla Gold_Kelebek +1 yıl Keşke öyle bir şansım olsa Yorumla Zeynepzrk +1 yıl Niye? Kitlikmi var orada Yorumla Gold_Kelebek +1 yıl Hı hı varmış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mayalanır sıkıntı olmaz, açarken sorun yaratır sana sadece, irmik kullan
Mayalanır tabiki iyice dinlerdir ardından hamuru
Mayalanır yine bişey olmaz
Teşekkür ederim. 40 dkdır kabarmadı ama neyse biraz daha bekleyelim bakalım.
Kabarması gerekirdi 40 dakikaya, üzerini tam kapatın ya da sıcak bir yerde bekletin fırının içinde de olabilir
Evet biraz da fırında deneyeyim
Kolay gelsinn
Teşekkür ederim. Fırında mayalandı yine cıvık bir hamur oldu ama pizzayı yaptım güzel oldu teşekkürler.
Yaa afiyet olsun ellerinize sağlık. Rica ederim
Bilgim yok hanımefendi
Un nasıl yok ya?
Git marketten 1 kg al
Keşke öyle bir şansım olsa
Niye? Kitlikmi var orada
Hı hı varmış
Kötü olur yenmez
mayalnır
un köy imkan varsa