Yeme & İçme Elma suyu veya şarap içsem sarhoş olur muyum? Sucurtali_yumuk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sonuç olarak alkole benziyor yani bence olurum Güncellemeler+1 yıl Pardon. Vişne suyu olacaktı tüü Elma suyu veya şarap içsem sarhoş olur muyum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet sarhoş olursunuz 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Şarap içsen sarhoş olursun ama elma suyu hiçbir işe yaramaz 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. geçen su içtim. sek rakıya benziyor diye sarhoş oldum sende olabilirsin 0 0 Yorumla
Mehmetterece Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Abi demin vişne suyunun verdiği etkiden dolayı özür dilerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Meyve suyunda alkol mü var da sarhoş olacaksın? Şarapla olursun da, 3. kadehte ancak olursun. 0 0 Yorumla
Aşkrengiyim Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Dene bı sen bana da söyle 🤣O kişiye göre değişir 0 1 Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Tamam 👌 Yorumla
Raporsuzdeli07 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Sütte rakiya benziyo onu ic bu kafayla 0 3 Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Bohohoyt Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Limonata ne o zaman Yorumla Raporsuzdeli07 +1 yıl Teqiulaaaa Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evde soda içip bunları yazman ayrı ironi 0 1 Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Soda içmiyorum Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl ı ıh olmazsın 0 4 Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Oldum ya sus Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl dezenfektan koymadın dimiğ Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Redbull koydum birazda içine işedim Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl he o zaman bilemicem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet sarhoş olursunuz
Şarap içsen sarhoş olursun ama elma suyu hiçbir işe yaramaz
geçen su içtim. sek rakıya benziyor diye sarhoş oldum sende olabilirsin
Abi demin vişne suyunun verdiği etkiden dolayı özür dilerim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Meyve suyunda alkol mü var da sarhoş olacaksın? Şarapla olursun da, 3. kadehte ancak olursun.
Dene bı sen bana da söyle 🤣
O kişiye göre değişir
Tamam 👌
Sütte rakiya benziyo onu ic bu kafayla
Bohohoyt
Limonata ne o zaman
Teqiulaaaa
Evde soda içip bunları yazman ayrı ironi
Soda içmiyorum
Olursun :D
ı ıh olmazsın
Oldum ya sus