Yeme & İçme Kekimden almak isteyen var mı? Diyetisyen_Haniim Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kakaolu ıspanaklı cevizli elmalı kekim💋Kafasındakileri unutmak için mutfağa giren kızdan zarar gelmez beylerMüthişş bi lezzet Kekimden almak isteyen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Afiyet olsun ben alabilirim 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Akşam çay içerken Bizim evde de vardı canım istemedi afiyet olsun 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Mm 😋 sen bu yiyecek konusunda Maşallah usta olmuşsun ⭐👍🏻😉 ben alırım ellerine emeğine sağlık 😊 ve afiyet olsun 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ispanak görünce ben ; 0 0 Yorumla
volkanikdiyorki Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık güzel gözüküyor bir parça yerim.😀 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Diyetteyim aşko diyetisyene 1000 küsür lira para bayıldım yiyemem hsjdjdjsks 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. Adres gönderiyorum : )) 0 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Becerikli kızın hali başka😎Ellerineeee sağlıkkkkkk... 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl gerçekten güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Açık dünya gibi haritası gibi olmuş tepeden bakış :d 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kekstra reklamı geldi aklıma kekimi ye beni yeme😬 0 0 Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Adres veriyorum efenim kargolarsınız 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Süper olmuş eline sağlık afiyetler olsun 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl lezzetli gözüküyoryiyenlere afiyet olsun 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu saatte olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Afiyet olsun ben alabilirim
Akşam çay içerken Bizim evde de vardı canım istemedi afiyet olsun
Mm 😋 sen bu yiyecek konusunda Maşallah usta olmuşsun ⭐👍🏻😉 ben alırım ellerine emeğine sağlık 😊 ve afiyet olsun
Ispanak görünce ben ;
Eline sağlık güzel gözüküyor bir parça yerim.😀
Diyetteyim aşko diyetisyene 1000 küsür lira para bayıldım yiyemem hsjdjdjsks
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık. Adres gönderiyorum : ))
Becerikli kızın hali başka😎
Ellerineeee sağlıkkkkkk...
gerçekten güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun
Açık dünya gibi haritası gibi olmuş tepeden bakış :d
Kekstra reklamı geldi aklıma kekimi ye beni yeme😬
Adres veriyorum efenim kargolarsınız
Ellerine sağlık afiyet olsun
Süper olmuş eline sağlık afiyetler olsun
İçeriğini beğendim. Eline sağlık
lezzetli gözüküyor
yiyenlere afiyet olsun
diyete başlamadan iyi giderdi