Uzun zaman önce bana gerçekten değer veren birinin kalbini hak etmediği bir şekilde kırmıştım. En azından onun hakkını helal etmesini isterdim.
3 ay
Uzun zaman önce bana gerçekten değer veren birinin kalbini hak etmediği bir şekilde kırmıştım. En azından onun hakkını helal etmesini isterdim.
Helallik almak isteyecek kadar kimseye zararım olmamış ve kırmamamışımdır ama benden helallik alması gereken hayatımda iki kişi vardı ( eski kaynanam ve kaynım ) önceden hakkımı helal etmiyorum derdim çok üzdüler sabahlara kadar ağlamama sebep oldular , ama şimdi ise aman diyorum boş ver benden uzak olsunlar kafi , tevekkül edip onları Allah'a havale ettim o defteri de kapattım herkes niyetinin ekmeğini yer çünkü
Cevap
26Cevap
Hakkımı helal etmeyeceğim bir kaç kişi var. Tek yaptığım şey Allah'a havale etmek karşıma gelipte helallik hakkında bir şey konuşmasın. Kinci değilimdir ama bazı şeyler asla unutulmaz
Hayır yok. Kırgın olduğum kimse de yok. Affedip bedenimi ve zihnimi özgür tutuyorum. Bir merhabadan öteye gitmeyecek aflar bendeki. Herkesleşmiş🕊️🕊️🌿
Ya ne güzel
Kinle insan bedenine yük yükler. Hiç gerek yok.
Hayır, helallik almak istediğim hiç kimse yok. Benden helallik isteyen ve bana hatası olanlara da hakkımı haram ediyorum zaten.
Hayır, helallik alamk istediğim hiç kimse yok. Zira benden helallik alması gereken çok kişi var. Ama asla hakkımı helal etmiyorum.
Hayır çok şükür öyle bir durum yaşamadım… iyi niyetli biriyim hakkım geçerse de telafisi için her şeyi yaparım…
hellalık vermeye gelirsek herkese hakkım helal olsun hadi bakalım
Hayır yok olması gerekenleri oldu
bence cook kisi var. bu konularda biraz hassasim, insanlari asla kirmak uzmek istemiyorum ama ister istemez oluyor. en ufak zararim bile olduysa diye ve olum olabilir diye herkesten helallik istiyorum hakkina girdigimi dusundugum. ozel olarak bi kisi yok
Hayır ne helallik almak istediğim ne de helallik vermek istediğim kimse yok. İnsanlara aşırı uzağım bu sebeplerden en ufak seyde hakkimi helal etmiyorumlara gidiyorlar, her şey çok basite alınıyor. Sen helal etmedigin hakkin, haksizsan sana vereceği ızdırabı bilsen bu kadar kolay bık bıklar mısın acaba..
Yok. Ben kimseyi kolay kolay kırmıyorum. Benim için birilerinin kalbini kıran arkadaşlarım var mesela.. Bana kötülüğü dokunanın bile kalbi kırıldı diye üzülecek bir ruhum var.
Buna o kadar dikkat ederim ki gece yattığımda içimin rahat olması lazım. Benim helallik alacağım kimse yok şükür
Öyle tabiii
Bende bana değer veren birinin kalbini kırmak zorunda kalmıştım, aslında bende haksız değildim yinede ondan almak istiyorum.
Çok var aslında da en son helallik almak isterken yanlışlıkla daha çok bedduaya sebep olmuştum o günden sonra bıraktım o işleri
Hayattaysa bu hala mümkün. Sadece ölüm her şeyi imkansız hale getiriyor. Geç olmadan konuş.
Yok, hayır. Herkesle son görüşme gibi ayrılırım, hak etmediği sürece kalp kırmam. Benden helallik isteyenler / isteyecekler var. Ama ne yapabilirim, ölüm herkes için var. Öyle yapmasalarmış...
Bana yanlış yapanlar olmuştur ama benim ufak tefek şeyler dışında Kimseye bir zararım olmadı kimseyede kin tutmak istemiyorum Allah'a havale ettiğim var ama kin tuttuğum yok bu şekilde insan Kendini daha iyi hissediyor
Var tabii ki. Halen ikimizde hayatta iken almam lazım.
Benim hakkımı helal etmediklerim var...
(Uzun zamandır, ilkez ciddi cvp yazdim soruna )
Tek bir kişi var ve bu kişinin burdan olması çok tuhafıma gidiyor
Hayat çok garip ajsjs
Hayat işte 😂
Bilmiyorum ben kırıcı bir adamım mutlaka kırıp dökmüşümdür de derinden yaralamadıktan sonra benim kırdığım yerde gül biter 😄 şaka bir tarafa kırdıysak telafi ederiz yeter ki kırıldığını gösterecek kadar güçlü olsun...
yapıp edip helallik alinmaz , yaptığınız şeyin arkasında durunuz ndnd
uuu bir egospu gördüm seni
Kimseye yok. Ama bana helallik borcu olan çok kişi var bence. Başta babam
Çok var ailem başta olmak üzere bilmeden kırdığım kişiler filan
Mutlaka vardır tabi çok yıllar geçtiği için birden hatırlayamadım
Kimsenin hakkına girmedim ama hakkima giren çok oldu helallik de almazlar en son uğradığım haksızlık küfür edip engel attı biri ona çok kötü hissettim
Vardı biri geçen mesaj attım hakkını helal etmesini istedim umarım beni kötü bilmez onu çok seviyorum hayatımda gördüğüm enerjisi en güzel insan Allah ayağına taş değdirmesin🩵
Yooo almam gereken varsa almışımdır kesin güncel duruma göre yok. Hakkımı helal etmediğim biri de yok ponçik kalbim kıyamıyor kimselere akskdkfkfkfk
İnanır mısın kimsenin kalbini kırmadım. Ama benden helallik alması gereken çok insan var. Hiçbirini affetmeyeceğim hiçbir koşulda. Ateş onlarla olsun.
Helallik almak istediğim biri var mı bilmiyorum. Ama helal etmeyeceğim çok kişi var. Başta akrabalarım. Sonra diğer insanlar. Cehennemde görüşürüz.
Birinin ağzına s. icmıssam hak etmiştir. Asıl benden helallik alması gereken ler var ama ettim, bide diğer tarafta ugrasamam onlarla.
vardır banada hakkını helal etmek istemeyen illaki hellallik istermiyiz boş ver ya öte tarafa kalsın uğrascak biseyler olur hem fena mı 😀😀😀
Öyle biri yok, genelde benim kalbimi daha çok kırıyorlar ama helallik aldığımı hatırlamıyorum🤣 bu kadar vicdanı bazıları hak etmiyor.
Bu konuda dikkatli davranıyorum kimseye hakkına girecek kadar kötü davranmadım.
Ama hakkımı helal etmeyeceğim insanlar var.
Kırdığım bir kişi var sadece. Ona haksızlık ettiğimi düşündüğüm. Ondan isterim ama inancı yok ")
Dedem ve anneannemden . Hiç helallik almadım vefat ettiler. Ara ara insanlardan helallik isterim onlardan hiç istemedim içimde kaldı 😔
Helallik almam gereken kişilerden aldım. Kimseyi de bile isteye kırmadım. Bana hakkını helal etmeyecek insan yok. Şükür ki...
Kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum ama helallik verecek çok İnsan var
Ben etsem de tanrı kabul etmez bunu daha önce 2 kere yaşadım gördüm yine de helal olsun 🙂
Mutlaka kalp kırmışlığımız olmuştur. Yeter ki isteyerek ve bilerek olmasın.
Hayır yok ama benden alması gerekenler var ama isteseler bile vermeyeceğim için sorun yok
Şu an o durumda olduğum, aramızın bozuk olduğu kimse yok umarım da olmaz.
Hayır yok. Ama hakkımı zehir ettiğim birkaç insan var.
Burdan duyar mı sence 😄 yok herkesin canı cehenneme
Her zaman için herkesten helallik almak iyi olur
Ailem dışında yok istemiyorum cenazeme bile gelmesinler
Bir arkadaşım var ama o da hakkını helal etmez diye düşünüyorum.
Benden helallik istemesi gerekenlerin bir listesi var asıl😬😬
Hayır kimse yok
Genelde benden almaları gerekir ama kimsenin bisey dediği yok
Yok ben Charles Bukowski'nin kafadayım. Gördükçe rahatlıyorum😂😂😂
Buradan biri mi acaba? 🙄
Yok sanırım.
Baş harfi ne?
🙄
Belki yardımcı olabilirdim...
Ciddisin sanmıştım.
Yok etse ne etmese ne elime ne geçecek?
Vardı ama öldü 😔
Bütün hesapları kapattım. Ne alacağım ne de borcum var
Yok.. Etmeyen etmesin..
Gelsin o benden helallik istesin.
Benim yok ama benden alması gerekenler var.
Hayır yok
Onlar benden alsınlar.
Hayır yok ama benden alması gerekenler çok..
Kimse yok
Karşılıklı helalleşmek istediğim biri var