Gece geç saatte acıkınca ne yer içersin?

Bugün çok yoruldum arkadaslarim sağ olsun. Az önce evden içeri girer girmez bir nescafe ve yanında ekler ile kendimi birazcık daha şımartayim dedim. 😋🤤 peki siz gece bir seyler yer misiniz?
6 OCAK 2023
Gece geç saatte acıkınca ne yer içersin?

Bugün çok yoruldum arkadaslarim sağ olsun. Az önce evden içeri girer girmez bir nescafe ve yanında ekler ile kendimi birazcık daha şımartayim dedim. 😋🤤 peki siz gece bir seyler yer misiniz?
6 OCAK 2023
Acıkırsam yerim ama karnım aç olduğu zaman tatlı yiyemem ben. Zaten öyle oturup yemek de hazırlamam. Dolaptan ağzıma peynir turşu falan atarım sadece.
gece bir şeyler yememeye gayret ediyorum aralıklı oruç halindeyim bir süredir.
ancak çok açsam geç vakitte eve geldiysem rutinim dışındaysa sanırım ekmek arası bir şeyler yerim
Kahve yaparım , cıkar kokoreç yerim abla.
Afiyet olsun
Teşekkür ederim 😋
Son emojı diyor ki ‘ baya afiyet oluyor ‘ 😃
Evet aynen öyle 😁
Çook iyi abla , şifa olsun
Pek şifa olmuyor ama olsun🤣
Abla 8 gram alacaksın diye bogazdan kısmak olmaz ki 🥹
Dedem hep derdi ‘ var ki yiyorum olmasa ne yapacaktım ‘ diye 😂 varken saglıgın yerindeyken göm gitsin 😂
Sıkıntı şu ki son zamanlarda çok fazla kilo aldim ve diyabet hastası oldum. Doktor diyet diyor 😁 ama sallamıyorum. Depresyonu bahane edip gömüyorum 🤣🤣
Abla şekerin var tatlı gömüyorsun 🤔 o kadar olmasa iyi bak
Biraz daha zaman diyorum, komaya girmeden toparliycam inşallah.
Gece birşeyler yememeye çalışırım ama dün gece işten dönerken şeytana uydum adana dürümü gömdüm sonra da üstüne mışıl mışıl uyudum.
Çok pişmanım 😀
Hiçte pişman olma asıl o dürüm pişman olsun😂😂 asıl yemeden yatsaydın sabaha kadar milyonlarca dürüm görecektin rüyalarında 😀🙏☘
Hahhaa rüyamda görmezdim ama karnımın sesi beni uyutmazdi 😀
O zaman ben kendimden örnek verdim diyeyim😀🙏☘ 00:00 çıktığım nöbeti işkembe çorbası düşünerek hayalini kurarak sabah saat 06:00 sağ salim teslim etmiştim askerde 😂😂😂
Teşekkürler 🌸
Rica ederim.
Cevap
37Cevap
Kahvemi içerim mutlaka çaydan sonra
Afiyet olsun annem ☺️ genellikle ben kahve içmeyi seviyorum akşamları
Teşekkür ederim annem.
Öncelikli olarak afiyet olsun. Gece genelde filtre kahve içmeyi tercih ediyorum. Eğer evde varsa yanında bir dilim tatlı fena olmaz.
Teşekkürler
Fincana bayıldım bardak takıntım şu an çıldırıyor. 😄
Yemek yemek için saat ya da bahaneler olmamalı 😂😂
Teşekkür ederim, benim de fincan takıntım var. Farklı fincanlar almayı seviyorum.
Gözüm kalmadı başına bir hal gelirse benden değil 😄 güle güle kullan
Teşekkürler😅
Uykudan bir iki saat once bir sey yemem genelde. Belki az kalorili olabilir tutamazsam. Afiyet olsun size:)
Teşekkürler
böyle olmaz ki ama azcık safiyeden örnek al lütfen 😂😂
https://www.youtube.com/embed/_oAeSZoSwIcÇok haklısın 🤣🤣
Haklı bir yorum der susarım 🤣🤣🤣
Safiye abartmış kendimi onda görür gibi oldum😅 her erkek başaramaz bu işi sonu boşanma olur🤣🤣
Kocama kurban olayım ben ❤️
Amaan trolleme aramız acilmasin kardeşim 🤣🤣
Ojenin güzelliği 😍 ben gece bir şey yemiyorum 😏
Tesekkur ederim. Çok uğraştım o ojeyi sürmek icin🤣🤣
rica ederim belli çoksel olmuş :D aman elleri çamaşıra bulaşığa değdirme sakın :D
Çok teşekkür ederim, ilk kez düzgün oldu🤣 sabah silip mavi tonlarda boyamak istiyorum😁
Kıyabilecek misin :D asıl soru bu
Dünde siyahtı 🤣🤣
Hahaha :D çabuk sıkılıyoruz bakıyorum, aynı ben, ben aynı sen
Eşimde soylendi uğraşıyorsun o kadar bari bir iki gün kalsın diyor. Oje sevmediği halde bide🤣🤣
Evet ben sen, sen ben 💙🧿
Haklı olabilir ama bu bir şey değiştirmez shsj can sıkıldıkça o oje değişir 💙😅
Aynen öyle bu ara canım fazla sıkılıyor 😁🤣💙
hahaha arada olur öyle, kaç para bi oje lütfen. Enişte abartmasın :D
Gülüyor oda bana iste, ona eğlence 😅
😅😅
Gece geç saatte yoğurt yer yatarım. gec saat birseyler yenilince reflü olur. meyve , süt, yoğurt türü hafif şeylerle geçiştirmek gerekiyo
Kilo problemi olmadığından canım ne isterse rahatça yiyebiliyorum😊 En çok süt, pasta, kurabiye veya börek, taze sıkılmış meyve suyu..
Aç dahi olsam ağzıma llokma koymuyorum.
Akşam saat 6 da sonra vücuda giren her şey direk yağ olarak kalıyormuş. :)
Ayy önceden kalkıp noddle yapardım. Sonra alışkanlık oldu her gece yapmaya başladım. Kendimi nasıl durdurdum hatırlamıyorum 😁😁eğer çok acıkırsam bisküvi ya da çubukla geçiştiririm ağır şeyler tüketmek istemem🙂
mevcutta ne bulursam :)
yani yememek icin cok direnirim yememde
ama 5 dk once bir tabak tursu yedim :)
Genelde çay yanında kek falan olur ama az önce acıktım ve bir değişiklik yapıp makarna yedim.
bir şey yemem kahve ve sigara içerim yeterli oluyor
Bilmiyorum. Şu an dolaba gidesim var bu soruya cevap verebilmek için. Çünkü acıktım.
O an canım ne isterse, bazen menemen, bazen tost, bazen pizza vs değişiyor
Dün yedim akşamüstü midem zorladı ağrı oldu bir daha da yemem
Gece çok acıksam bile bir şey yemiyorum kahve ile geçiştiriyorum
Az önce ekmek üstü çikolata yedim. Normalde yememem gerekiyordu ama dayanamadım.
Gece genelde 2 sularında acıkabilirim. Kalkıp kahvaltılıkları tırtıklarım ve su içip yatarım
Geceleri bir şey tüketmeyeye, özen gösteriyorum sağlıksız.
yerim ama kek yerim yanina da kahve oh mis bu arada bendede var dovme sirtimda yilan resmi var yolumdada sozsuzluk isareti var
Harika, benim sol kolum dirsekten bileğe kadar kaplı aslan saat ejderha dolunay tarihler ve kardeşimin ismi var melek kanatlarının arasında parmağımda tac var. Sırtıma omur iligime boydan boya düşünüyorum fakat bellide olmaz.
Genellikle tatlı olmayan şeyler. Favorim yumurtalı patates.
pek acikmam gec saatlerde en fazla yogurt yiyorum
Valla çikolata varsa yerim baklava da olur zaten sağlıklı olmayan ne varsa yeme isteği en çok gece ortaya çıkıyor.
Acıkayım yeter ki hiç üşenmem. Bazen bi çorba bazen makarna bakarsın bi sandviç hiç olmadı 2 yumurta kırarım. Affetmem anlayacağın 😄
O servisi yeyip icersem sabaha kadar uyuyamam muhtemelen. Gece yemegi uykumu cok etkiliyor.
Ooo maniküre yeni gidilmiş
Bir mod ve alakanız görüş, daha dikkat etmelisin görüşlerine modum.
Seni mi kıracağım tabi ki 😀
Noodle yaparım. Afiyet olsun size.
Teşekkürler
Kolundaki 2008 neyin tarihi🙃
2005 oğlumun doğumu tatihi
Teşekkür ederim
ne iştah çekerse o kahve asla kurabiye ne ikram cıkarsa yiyorum
Yumurta kırarım çay demlerim. Ya da akşamdan kalan ne yemek varsa onu ısıtıp yerim.
Yemem..
Kahveden başka bir şey içmem
Hiç farketmiyor ne bulursam.
Gece yemek yeme gibi bir alışkanlığım yok
Ekmek arası krem peynir
Canım ne çekerse yerim abla
Sadece cafe ve belki müsli
Çiğköfte dahi yiyebilirim😂
Çok acıkırsam bir kase yoğurt yerim
Tost güzel oluyor. Bazende tatlı birşeyler.
Pek bir şey yemem
Geceleri yemek yemem acıksam bile aç yatarım
.
Afiyet olsun
Teşekkürler
Kahvaltılık hafif bişeyler
Ne bulursam o an
O an ne olursa yerim
Kokoreç tarzı
Hiç bir şey
Tavuk yerim genelde
Süt içerim