Yeme & İçme Evde hep tatlı bişeyler olmalı mı? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sosunu çekene kadar dolaba gitti 1 saat dinlensin sonra mis.🤩 Evde hep tatlı bişeyler olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, olmalı.Evimde her zaman içecek çeşitleri, kuruyemiş çeşitleri, cips ve abur cubur çeşitleri bulunur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Afiyet olsun abla genelde pek tatlı yemiyorum bitter çikolata yerim arada 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet olmali tatli tuzlu cesit çesit pastane usulu 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Elimden geldiğince yapıyorum diyelim😆 Yorumla SonMohikan71 +1 yıl Hamarat kız seni çok seviyorum ben de pastacılık kursuna gidecem o yüzden Yorumla
Gamsızzbey Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Valla olmalı ama hep aynı cins değil bir sütlü bir şerbetli 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ben sütlü tatlıları pek sevmiyorum açıkçası Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Valla senin elinden zehir olsa yerim :D Yorumla Gamsızzbey +1 yıl Bana neler yapacaksın Yorumla Gamsızzbey +1 yıl ? Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sen dal gibi hatunsun Tubi, bizde olmamalı mesela. 😂 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Vay anasını avradını sayın seyirciler moderator olmuş adamın biri😆 Yorumla carsngirls +1 yıl Alış artık içeride adamın var. 😜 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kardeşim var 🤨 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Olmasa daha iyi olur çünkü olunca yeniyor ister istemezz 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kendime hayır onu yeme kötü tadı da kendi de diyorum 1 saattir 😆 Yorumla sudekoo +1 yıl İnanmazsııın 😅 Yorumla
mundodelafresa Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şart değil ama niye olmasın?😃 eline sağlık.. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ediyorum valla olsun da yenmesin😆 Yorumla
BenKalenderMeşrebimm Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Hayır haayıır olmamalı kesinlikle olmamalı hayır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sunum güzel olmamış ama. tadi güzeldir kesin ellerine sağlık ve tatliyla aram yok olmasa da olur shsbsb 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ederim balım ben de ıslak kek pek sevmiyorum ama olunca yeniyor Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl evde tatlı olarak sadece karım olsa bile yeter. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Karını mi yiyeceksin 🤨 Yorumla SadrazamPower +1 yıl evet yerim onu 🥰 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her zaman olmamalı bana göre 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ah onu birde çocuklara anlatabilsem 🙈 Yorumla thecutewitch +1 yıl Çocuklar baya sever haklısınız abla Bende küçük kuzenlerimden biliyorum Yorumla
KayıpPsikopat_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl olmalı ablam ellerine sağlık gene döktürmüşsün :) 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Teşekkür ediyorum kardeşim Yorumla KayıpPsikopat_2 +1 yıl ama hani bana :) Yorumla
ahududulu_muhallebi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 347 cevap paylaştı. Olmalı çünkü ben kriz geçiririm 0 0 Yorumla
Çileklibirşeyler Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Evet en azından mozaik pasta olmali 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Afiyetler olsun 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Tatlı çok severim 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Haftada bir kafi 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok severim 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende yememek için kendimle savaşıyorum 😆 Yorumla Semihh98 +1 yıl Sicakken dayanamayıp yiyom ben hep 🤣😋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet, olmalı.
Evimde her zaman içecek çeşitleri, kuruyemiş çeşitleri, cips ve abur cubur çeşitleri bulunur.
Afiyet olsun abla genelde pek tatlı yemiyorum bitter çikolata yerim arada
Teşekkür ederim kardeşim
Evet olmali tatli tuzlu cesit çesit pastane usulu
Elimden geldiğince yapıyorum diyelim😆
Hamarat kız seni çok seviyorum ben de pastacılık kursuna gidecem o yüzden
Valla olmalı ama hep aynı cins değil bir sütlü bir şerbetli
Ben sütlü tatlıları pek sevmiyorum açıkçası
Valla senin elinden zehir olsa yerim :D
Bana neler yapacaksın
?
Sen dal gibi hatunsun Tubi, bizde olmamalı mesela. 😂
Vay anasını avradını sayın seyirciler moderator olmuş adamın biri😆
Alış artık içeride adamın var. 😜
Kardeşim var 🤨
Olmasa daha iyi olur çünkü olunca yeniyor ister istemezz
Kendime hayır onu yeme kötü tadı da kendi de diyorum 1 saattir 😆
İnanmazsııın 😅
Şart değil ama niye olmasın?😃 eline sağlık..
Teşekkür ediyorum valla olsun da yenmesin😆
Hayır haayıır olmamalı kesinlikle olmamalı hayır
Sunum güzel olmamış ama. tadi güzeldir kesin ellerine sağlık ve tatliyla aram yok olmasa da olur shsbsb
Teşekkür ederim balım ben de ıslak kek pek sevmiyorum ama olunca yeniyor
evde tatlı olarak sadece karım olsa bile yeter.
Karını mi yiyeceksin 🤨
evet yerim onu 🥰
Her zaman olmamalı bana göre
Ah onu birde çocuklara anlatabilsem 🙈
Çocuklar baya sever haklısınız abla
Bende küçük kuzenlerimden biliyorum
olmalı ablam ellerine sağlık gene döktürmüşsün :)
Teşekkür ediyorum kardeşim
ama hani bana :)
Baklavan harika görünüyor 👌
Tatlı ile aramı kestim
Olmalı çünkü ben kriz geçiririm
Evet en azından mozaik pasta olmali
istemiyom tatli falan
Ooo ayaklar muhteşem 🙂
Afiyetler olsun
Olmalı kesinikle tatlısız olmaz❣
Tatlı çok severim
Fazla şeker katma yoksa sabah gec olur😀😀