Yeme & İçme Avrupada yaşayıp frenk üzümü yiyen var mı tadı neye benziyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Avrupada çok yaygınmış yeme imkanı olan varsa tadı nasıl hangi rengi güzel Avrupada yaşayıp frenk üzümü yiyen var mı tadı neye benziyor? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı. Ben Türkiye'de yedim. Hiç beğenmedim açıkcası, çok güzel ve farklı bir tadı yok bence. Ama görünüş olarak çok güzel duruyor sunumda. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Almaya değmez o zaman çok pahalın çünkü Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Pastacılıkta çoğunlukla kırmızı olanı kullanılıyor, mayhoş bir tadı var 1 0 Yorumla
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Yedikçe yediren mayhoş bir tadı var boyu da çok küçük olduğu için tadına doyamıyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sen kırmızıdan mı yedin? Yorumla mekanınsahibinil +1 yıl Evet Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şu koyu renginden yedim de diğerlerini bilmiyom. Bildiğin üzüm işte 0 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Hiç denemedim ama yaradan ne güzel yaratmış Allahu Ekber 0 0 Yorumla
NeoMask Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Satiliyor ki o al pastahanelerde de kullaniyirlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok pahalı değmez diye düşünüyorum 125 gramı 100 tl Yorumla NeoMask +1 yıl Ha evet dediginden de pahaliymiş 125 grami 115 tl imiş hakkisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben Türkiye'de yedim. Hiç beğenmedim açıkcası, çok güzel ve farklı bir tadı yok bence. Ama görünüş olarak çok güzel duruyor sunumda.
Almaya değmez o zaman çok pahalın çünkü
Pastacılıkta çoğunlukla kırmızı olanı kullanılıyor, mayhoş bir tadı var
Yedikçe yediren mayhoş bir tadı var boyu da çok küçük olduğu için tadına doyamıyorsun
sen kırmızıdan mı yedin?
Evet
Şu koyu renginden yedim de diğerlerini bilmiyom. Bildiğin üzüm işte
Hiç denemedim ama yaradan ne güzel yaratmış Allahu Ekber
Satiliyor ki o al pastahanelerde de kullaniyirlar
Çok pahalı değmez diye düşünüyorum 125 gramı 100 tl
Ha evet dediginden de pahaliymiş 125 grami 115 tl imiş hakkisin
Görüntü güzelmiş