Yeme & İçme Ben taze fasulye, pilav yaptım. Sizin yemekte ne var bu akşam 💕? YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Yemekte ne var? Ben taze fasulye, pilav yaptım. Yanına da yoğurt ve içecek... 💕 Ben taze fasulye, pilav yaptım. Sizin yemekte ne var bu akşam 💕? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ellerine sağlık😋 Maş fasulyesi yemeği ve yoğurtlu brokoli salatası yaptım bugün 0 0 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl şeker koyuyormusun çok lezzetli oluyor yanına cacık gider.. bizde fırın poşette tavuk dünden kalan misket köfte vardı salata ve kışlık kavun kestik 0 1 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Evet şeker koyarım fasulyeye de pilava da. Lezzet veriyor. 🤤
NescafeliPilav Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Biz babaannemdeydik bugün, bal kabaklı ve patlıcanlı el açması börek, patlıcan biber kızartması, çay filan vardı😌 0 1 Yorumla NescafeliPilav +1 yıl Bu arada ellerine sağlık güzel gözüküyor👌🏼 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 547 cevap paylaştı. Yanında bol limonlu küçük doğranmış soğanlı bir çoban salata iyi gider. 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Valla üşendim salataya da. Bir yandan çocukla uğraş bir yandan yemek yap zor oluyor.. 😪 Yorumla İndeepth +1 yıl O zaman eşin fasulyeyi bulduğu için sana teşekkür etmesi lazım. :D Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Mont almıştım küçük geldi onu değiştirmeye gideceğim büyük ihtimal dışarıda yerim 1 0 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bizde de aynısı var tek fark pirinç pilavı değil bulgur pilavı dün pirinç pilavı yemiştik 1 0 Yorumla
zabıtkatibi Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Fasulyede salça biraz az olmalı ama seninki de güzele benziyor eline sağlık.Dolma, yoğurt ve çorba 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Salça yok, sadece domates var. Yorumla zabıtkatibi +1 yıl He ben salça olarak gördüm pardon.Görsel olarak çok güzele benziyor afiyet olsun eline sağlık Yorumla
Sucurtali_yumuk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Makarna yaptım. KetçaylızYarrak yiyeceğiz inş. Yanında sosis ve muz 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Hasta olduğum için sadece kemik suyu çorbası yaptım 0 0 Yorumla
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzel menü bir de cacık eklersen. Yarın ben de yapayım yaa canım çekti 0 0 Yorumla
abisinin_cadısıı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 102% +1 yıl Ben antrikor yaptım oda arkadaşım vejateryen olduğu için ıspanak yedi takılıyoruz 0 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 855 cevap paylaştı. Aynı menü🤦♀️ben sadece pilav ve yoğurt yedim fasulyeyi hiç sevmem 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl 🍽️Mercimek çorbası 🍽️Sarma 🍽️Pilav üstü tavuk 🍽️Havuç tarator🍽️Salata 0 0 Yorumla
pepperda Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Uff nasıl severim. Ben de bamya ve dövme pilavı yapacağım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl evlensem şöyle bir yemekle karşılaşsam herhalde keyfim kaçardı ya 0 2 Yorumla YunininTutisi +1 yıl Bence sen evlenip çoğalma. Topluma zarar. Yorumla eylülll2 +1 yıl Ayyy g... m bulmuş bunamış.. ne istiyon daha Allahtan belanı mı Yorumla
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 496 cevap paylaştı. sulu küfte, bulgur pilavı , turşu 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. köfte pilav salata vardı 0 0 Yorumla
Bearcan Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Kraaaaaaal👍🏻Haşlanmış tavuk sadece bende. 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Pizza yaptım... 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Ne güzel görünüyor, ellerine sağlık. Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eve gidince bakacağız artık ne yapacaguz 0 0 Yorumla
bay_ornitorenk Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Domuz pirzolası ve rakı var 0 8 Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Domuz pirzolasına deve çişi ekle inanılmaz lezzetli oluyor Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl Deve çişi şifalıydı dimii? Rakıyla karıştırsam nötrler o zaman Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Canım çekti. Yenur omega bej Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl @Sucurtali_yumuk Haziran gibi içmesi çoksel oluyo Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl Şerefe lo Yorumla bay_ornitorenk +1 yıl @Sucurtali_yumuk şerefe sdklfşs Yorumla Sucurtali_yumuk +1 yıl 🤑🤑🤑 Yorumla kremalıfincanbüreği +1 yıl @Sucurtali_yumuk siz neyin kafasını yaşıyorsunuz asgskwndjd Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Balık 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Pırasa 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nohut yedim ben de 0 0 Yorumla
KRALINIZASELAMDURUN Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 789 cevap paylaştı. Lazanya 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Ev işi pizza 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 324 cevap paylaştı. offf harika yaaaa 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Peynir zeytin 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Köfte vardi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Ellerine sağlık😋 Maş fasulyesi yemeği ve yoğurtlu brokoli salatası yaptım bugün
şeker koyuyormusun çok lezzetli oluyor yanına cacık gider.. bizde fırın poşette tavuk dünden kalan misket köfte vardı salata ve kışlık kavun kestik
Evet şeker koyarım fasulyeye de pilava da. Lezzet veriyor. 🤤
Biz babaannemdeydik bugün, bal kabaklı ve patlıcanlı el açması börek, patlıcan biber kızartması, çay filan vardı😌
Bu arada ellerine sağlık güzel gözüküyor👌🏼
Yanında bol limonlu küçük doğranmış soğanlı bir çoban salata iyi gider.
Valla üşendim salataya da. Bir yandan çocukla uğraş bir yandan yemek yap zor oluyor.. 😪
O zaman eşin fasulyeyi bulduğu için sana teşekkür etmesi lazım. :D
Mont almıştım küçük geldi onu değiştirmeye gideceğim büyük ihtimal dışarıda yerim
Bizde de aynısı var tek fark pirinç pilavı değil bulgur pilavı dün pirinç pilavı yemiştik
Fasulyede salça biraz az olmalı ama seninki de güzele benziyor eline sağlık.
Dolma, yoğurt ve çorba
Salça yok, sadece domates var.
He ben salça olarak gördüm pardon.
Görsel olarak çok güzele benziyor afiyet olsun eline sağlık
Şehriye çorbası.
Tavuk-Köfte ve salata.
Makarna yaptım. KetçaylızYarrak yiyeceğiz inş. Yanında sosis ve muz
Hasta olduğum için sadece kemik suyu çorbası yaptım
Güzel menü bir de cacık eklersen. Yarın ben de yapayım yaa canım çekti
Ben antrikor yaptım oda arkadaşım vejateryen olduğu için ıspanak yedi takılıyoruz
Aynı menü🤦♀️ben sadece pilav ve yoğurt yedim fasulyeyi hiç sevmem
🍽️Mercimek çorbası
🍽️Sarma
🍽️Pilav üstü tavuk
🍽️Havuç tarator
🍽️Salata
Uff nasıl severim. Ben de bamya ve dövme pilavı yapacağım.
evlensem şöyle bir yemekle karşılaşsam herhalde keyfim kaçardı ya
Bence sen evlenip çoğalma. Topluma zarar.
Ayyy g... m bulmuş bunamış.. ne istiyon daha Allahtan belanı mı
Karnıyarık pilav salata ayran
Bizde de taze fasulye var...
sulu küfte, bulgur pilavı , turşu
Zehir zıkkım maalesef
köfte pilav salata vardı
Mis gibi görünüyor
Kraaaaaaal👍🏻
Haşlanmış tavuk sadece bende.
Kuru fasulye pilav salata turşu cacık
Mercimek çorbası içtim sadece
Yaprak sarması mercimek çorbası 😋
Ekmek arası sucuk yaptım 🤦♀️
nohut yemeği var
Bilmem, dışarda karnımı doyurdum jdn
Güzel görünüyor Canım çekti
Pizza yaptım...
Ne güzel görünüyor, ellerine sağlık. Afiyet olsun.
sarma pilav karnı yarık cacık baklava ayran salata
Eve gidince bakacağız artık ne yapacaguz
Domuz pirzolası ve rakı var
Domuz pirzolasına deve çişi ekle inanılmaz lezzetli oluyor
Deve çişi şifalıydı dimii? Rakıyla karıştırsam nötrler o zaman
Canım çekti. Yenur omega bej
@Sucurtali_yumuk Haziran gibi içmesi çoksel oluyo
Şerefe lo
@Sucurtali_yumuk şerefe sdklfşs
🤑🤑🤑
@Sucurtali_yumuk siz neyin kafasını yaşıyorsunuz asgskwndjd
Taze fasulye ne ya iyy
Anan anan
Arabaşı
Şehriyeli süt çorbası
Çok garip bir yemek yedim, adını bilmiyorum.
Çok güzel olmuş afiyet olsun
Balık
Hiçbir şey yemedim
Pırasa
Nohut yedim ben de
Dolma
kaburga dolması
Lazanya
Balık var 😁 🐟
Taze fasulye yerine kuru olsa nefis olurdu
Ev işi pizza
Karnıbahar pilav