Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Görseli görünce gülümsemeden edemedim valla. Kahvaltı enfes tam serpme olmuş. Hatta fırlatma bile diyebiliriz. Ben olsam zahmet ettirmezdim bir döner söyle derdim :D
17 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
😂😂 inşallah niyetimin ciddi olduğunu anlarda bu sefer evlilik teklifi yaparsa bende hemen evet evet evetttttt derim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ah aşk insana neler yaptırıyor 😂😂
- +1 yıl
Hıı hıı 😂. Ama biraz fazlamı serpistirdim acaba 😂 hayvan herif 🤣 evlenme teklifi yaparsa akşam yemeğindede mantı serpiştiriirim 😂😂
En İyi Cevaplar
Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Ahh aaaahhh aşk sen nelere kadirsin😂😂 böyle kahvaltı hazırlayan bayana şimdiden evet evet diyerek geliriz de çay tek olmuş olsun çayımızıda alır geliriz. Heralde müstakbel damat yiyip sen bakmayacaksın. Kahvaltı sofran tam serpme olmuş o güzel ellerine sağlık. İçin rahat etsin her kendini bilen erkek evet evet diye gelir bende dahil şansın ve bahtın açık olsun Allah gönlüne göre versin. Senin gibi edpirili uzel bir kızla insan yaşlanmaz. Selam ve sevgilerimle
02 Yorumla- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
- Yeme & İçme konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılBu ekonomi de bu serpme kahvaltı çok bile. :D Ellerine sağlık.
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSüper olmuş, siniye iyi yakışmışş
00 Yorumla - Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAfiyet olsun abla güzel olmuş
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşteee serpme kahvaltı diye buna derim ben jfjffjjff
12 Yorumla- +1 yıl
@MuatiEmre dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Aşk işte insana neler yaptırıyor 😂😂
+1 yılSevgilim bana böyle bir kahvaltı hazırlasa tekrar tekrar aşık olurdum ona
10 Yorumla
+1 yılAdı üstünde serpme kahvaltı..
Harika olmuş. Peynir, zeytin, domates, biberin simetri uyumu ve dağılış şekli süper 😄05 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 🤣 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Umarım anlamıştır. Çünkü ömrü boyunca böyle bir kahvaltı sunumu göremez 🤣
- +1 yıl
Hadi inşallah 🤣 enisteniz bu seferde beğenip evlenme teklifi yaparsa hemen evet evet evetttttt 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Bu serpme kahvaltıdan sonra emin ol yapacak 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂
+1 yılGüzel arkadaşım gayet güzel bir serpme kahvaltı olmuş bunu yapman bile yeterli mutlu olup sana bir hediye almıştır
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 🤣 ah ah aşk insana neler yaptırıyor 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKısa bir şaşkınlık yaşadım. sonra sorundaki emojileri gördüm rahatladım... Çok serpilmiş bu... 🤣 Azcık az serpmeliydin 🤪
03 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 aşk işte insana neler yaptırıyor 😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı
- +1 yıl
😂😂😂
+1 yılBugüne kadar serpme kahvaltı hiç yapmamışım hep kandırılmışım şu an bunu fark ettim 🤪
132 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 ben heyecandan naptığımı biliyormuyum 😂 ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂🤣 yöresel serpme kahvaltıya yeni bir boyut kazandırdim ahh aşk insana neler yaptırıyor işte 😂😂
- +1 yıl
Ellerine sağlık sen hep aşık ol 😂
- +1 yıl
Bakalım enişten begenirse bu sefer kesin evlenme teklifi yaparsa bende evet evet evetttttt derim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Adam akıllı bir adamsa zaten benim gibi hamarat birisini elinden kaçırmak istemez 😂😂 düşünsene sevgiliyken böyle serpme kahvaltılar hazırlayan evlenince neler yapmaz 😂 serpme mantı bile yaparım artık 🤣🤣
- +1 yıl
Hahahaha serpme mantı woww
Hem hamarat hem güzel hem mizahtan anlayan bir kadın.. aklı olan kaçırmaz valla seni 🧿 - +1 yıl
😂🤣🤣
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Ben de istiyorum üzerime serp bunlardan jdjsjs @pilly_bhebek
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi öğrendim öğrendim serpecem sana bende 😂
- +1 yıl
@r_engarenkyollar rica ederim🌷
- +1 yıl
@pilly_bhebek oh tosun olucuk jrkdksk
- +1 yıl
@piLLy_BheBek ben biraz çıtayı yükselttim sanırım 🤣🤣 şimdi bütün erkekler önlerine böyle serpme kahvaltı isteyecekler 🤣🤣.
- +1 yıl
@r_engarenkyollar ah ahh yaktin bizi sjshdjsj
- +1 yıl
@pilly_bhebek iki yumurta bir salam ve bir dilim peynire tamamım ben ama sen yine serp bana 😂
- +1 yıl
Biraz öyle oldu gerçekten ama merak etme ben sana yardım ederim birlikte ortaya karışık birşeyler serpiştiririz 🤣🤣
- +1 yıl
Ben hanımından başkasının hazırladığını yemem 😏 o bana kendi yapsın
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi merak etmeyin o iş bizde @Pilly_BheBek ile ortaya kuymak , menemen , sosis , reçel patates kızartması , hepsinden azar azar ortaya karışık birşeyler serpistiririz 🤣🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar elimize geçeni atalım ortaya 🥳😂
- +1 yıl
@pilly_bhebek yemem hanım yemem. Senden başka el değerse yemem...
- +1 yıl
Tabiki o yapicak ben sadece çıtayı yükselttiğim için ona yardımcı olucam🤣🤣
- +1 yıl
Ben hanımımdan razıyım. O çıtayı nerde isterse oraya koyarız
- +1 yıl
@pilly_ BheBek aynen önümüze ne gelirse atarız artık 😂 enişteler şayet ölmezde sağ kalırlarsa ikinci baharı yaşamaya hak kazanırlar 😂😂
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi tamam yeme
@r_engarenkyollar oturur biz yeriz o zaman 😂 - +1 yıl
Benim bir tek 4 mevsimim var o da @pilly_bhebek onun üstüne rüzgar estirmem
- +1 yıl
@pilly_BheBek insan bizimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarızzzz 😂🤣🤣
- +1 yıl
@r_engarenkyollar Çok güldüm ya 😂
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi ♥️😘
- +1 yıl
Eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi iki stres atıyoruz işte 🙋🙋
- +1 yıl
@DoluRakıŞişesi yoo anlamadim neyi anlamam lazım
- +1 yıl
@pilly_bhebek bu benim hangi bakışım. d mekana bak anlarsın
- +1 yıl
@r_engarenkyollar aynen öyle 💜
- +1 yıl
@PiLLy_ BheBek ❤️❤️❤️❤️❤️
serpme serpme olalı böyle bir serpiştirme görmemiştir süper olmuş
14 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 🤣 aşk insana neler yaptırıyor işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 aman ben heyecandan ne dediğimi biliyormuyum 😂🤣 enişten bu sefer evlenme teklifi yaparsa hemen evet evet evetttttt derim 🤣🤣
- +1 yıl
İnsan bizimle yaşlanmaz valla çabuk mezara koyarız 😂🤣🤣
+1 yılCem Yılmaz görse gözleri yaşarır 🤣 "Everything lite little in to the middle!!!" tamda bu olsa gerek 😆
10 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl:D :D :D sere serpe bir kahvaltı ne güzel aradığın herşeyi kolaylıkla bulabilirsin, kıskandım :) :) :)
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 457 cevap paylaştı. Süper süper serpiştire serpiştire yesin sevgilin uzanamadığı yerde artık bir zahmet yardımcı olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunun karşısında evlenme teklifi ederse şaşırmam :D
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 🤣 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
+1 yıl😂😂😂 seninle evlenir adam. Çıtayı bu kadar yükseltmeyin kızlar
03 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye neler yapıyorum 🤣 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂
- +1 yıl
Anlar anlar 😂 Van'da bile böyle serpme kahvaltı yok. Yenilik getirdin serpme kahvaltıya. Kültür olarak çağ atladık😃
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle aşk insana neler yaptırıyor 😂😂 inşallah hayvan herif bu sefer evlenme teklifi yaparda bende evet evet evetttttt derim 🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSimetriye önem vermemisin. Sihay ve yeşil zeytinlerin sayısı neden eşit değil?
03 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 ben heyecandan naptığımı biliyormuyum 😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Sevgi sözcükleri konusunda oldukça da bonkörsün. Hayvan herif. Ne kadar nahif ve zarif bir sevgi sözcüğü :))
- +1 yıl
🤣🤣 demek ki adam bu tarz cümleleri seviyor olabilir 🤣
Çok güzel serpmişsin seni kaçırmaz bu kahvaltıyı yiyen hemen basar nikahı 😂😂
019 Yorumla- +1 yıl
😂😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif 🤣 niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣
- +1 yıl
Hadi inşallah 🤣 zaten aklı başında bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂hayvan herif hemen evlilik. Teklifi yapar bende evet evet evetttttt derim 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 verdim coşkuyu sıra eniştende 😂
- +1 yıl
Enişten bu kahvaltıdan sonra zehirlenip ölmezse ikinci baharı yaşamaya hak kazanır 😂😂
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 🤣🤣
- +1 yıl
Hangi konuda sabır versin 😂😂
- +1 yıl
😂😂 niye bee adam serpme kahvaltı mi görmemiş de fena olsun 😂 bende naçizane birşeyler serpiştirdim işte 😂 eğer evlenme teklifi ederse birdahakine mantı serpiştiririm 🤣🤣 önüne adamın aklını başından alırım 😂🤣 artık
- +1 yıl
Hııı hııı 😂😂 mantı yapar sofraya serpiştiririm 🤣🤣 ah ah aşk insana neler yaptırıyor 😂
- +1 yıl
Ne yapıyım ya kuru fasulye mi serpiştirseydim 🤣🤣
Yeme & İçme konusunda 471 cevap paylaştı. yanlış serpmişsin adam geldiğinde avuçlayıp serpiştirmen lazımdı alşjsda
06 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 hayvan herifin 😂 gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂😂 niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Tm öyle diyim 🤣 inşallah hayvan herif anlarda evlenme teklifi eder 😂 bende hemen evet evet evet derim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Gülmeeee😂😂
+1 yılgönül sevgiyi bilirse anlatılmak istenilen elbet sevilene ulaşır
00 YorumlaHarika hiç bir kusur yok işte serpme kahvaltı dediğin böyle olur😂
00 Yorumla
+1 yılEspri idare eder gülmedim ama yinede denemişsin önemli olan o
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 3,3b cevap paylaştı. çok serpmişsin ama sende aa bu kadar çeşidi kim yiyecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel şaka 😋 Ama aç olursa tebessüm ettirmez 😅
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir soruyu nasıl vitrine koymuşlar. Buram buram troll kokuyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Soru farkındaysanız trol değil mizah amaçlı sorulmuş bir sorudur eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi
- +1 yıl
Mizah farklı birşeydir troll çok farklı bir şey gördüğünuz gibi sorum açık ve nettir profilim de açık ve nettir... yorumunuz için çok teşekkür ederim 🙏
Yaaa 😄😄 yemeği bulan yemeye hak kazanır. Survivor.😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar da serpmese miydin acaba 😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum biraz fazla mı serpistirdim acaba 😂 aşk işte insana neler yaptırıyor 😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂🤣
- +1 yıl
Bence anlamıştır 😂😂
- +1 yıl
Hadi hayırlısı diyelim 🤣🤣 zaten akıllı bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂 hayvan herif bu sefer evlenme teklifi yaparsa hemen evet evet evetttttt derim 🤣🤣
+1 yılNe şanslı erkekler var, özendim.
05 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂🤣 hayvan herif 🤣 niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Mum da yakaydın böyle olmaz. 😂
- +1 yıl
Sabah sabah mum yakılır mi akşam yemegimi bu 😂😂 hayvan herif kahvaltı sofrasına oturunca torpil patlattım biraz ambians olsun istedim 😂😂
- +1 yıl
Çok romantiksin, keşke benim olsan. 😋
+1 yılŞey, serpmeden kasıt bu değildi.. 😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 aşk işte insana neler yaptırıyor 😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
Neyse en azından tepsinin içerisinde...
07 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 yoksa masaya mi? serpistirseydim 🤣🤣
- +1 yıl
Gülmeee 😂😂
- +1 yıl
Ben adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Sen birde beni mantı seperken gör 😂 sevgiliyken bunu yapan evlenince neler yapmaz 😂 aşk işte insana neler yaptırıyor 😂😂 inşallah hayvan herif 🤣 bu sefer evlilikk teklifi yapanda bende evet evet evetttttt derim 🤣🤣
- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten bayağı bir serpme olmuş kfjjfj
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣 dimi ama bende öyle düşünüyorum 🤣 aşk işte insana neler yaptırıyor 😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
+1 yılBu amele kahvaltısı yahu :))
04 Yorumla- +1 yıl
Deme öyle deme öyle 🤣 senin yüzünden adam beni almaktan vazgecicek 🤣🤣
- +1 yıl
Sen de ne kadar çok alınmak istiyorsun🤭
- +1 yıl
😂😂 cokmu belli oluyor yaa napiyim evdemi kalıyim ben hee evdemi kalıyim 🤣🤣
- +1 yıl
Kal ne olacak :D
Yeme & İçme konusunda 464 cevap paylaştı. on numara olmuş bu tabak otelde yok
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten tabak değil o tepsi o yuzden olmaması çok normal 🤣🤣🤣
+1 yılMizah desen var
01 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 adamın gözüne giriyim diye neler yapıyorum 🤣 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
+1 yılOlur olur yeriz yeriz
015 Yorumla- +1 yıl
54arslan54 dimi ama bende öyle düşünüyorum 😂 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Ah ah değerini bilmiyorlar 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 aynen öyle hayırlısı diyelim insallah hayvan herif bu sefer evlenme teklifi yaparda bende evet evet evetttttt derim 🤣🤣
- +1 yıl
Umarım hersey gönlünce olur
- +1 yıl
Amin inşallah 🙏
- +1 yıl
tm tm kıskanma Merak etme sanada yaparım böyle bir serpme kahvaltı 🤣🤣senin içinde ortaya bir şeyler serpiştiririm 🤣 üstelik çayda sınırsız olur 😂
- +1 yıl
Kıskanmam istersen beraber hazirlarız
- +1 yıl
🤣🤣 beraber ortaya birşeyler serpiştirirsek 🤣 ben senin yamağın olurum ama 🤣 sen şef aşçısı olursun master şefimm benim 🤣🤣 yöresel serpme kahvaltıya yeni bir boyut getiricez seninle 🤣🤣
- +1 yıl
İş iki zeytin peynir le bitmiyor ki
Tatlım
Salçalı sosis
Mini Bi menemen
Patates kızartması soğan halkası
Kuymak - +1 yıl
😂😂 tamam işte seninle bu konuyu ilerleticez serpme kahvaltıya yeni bir boyut getiricez işte şef 😂 merak etme o iş bende 😂
- +1 yıl
Kuymağı ortaya serpistiririz görsellik olur 😂😂
- +1 yıl
@54arslan54 belkide seninle ortak bir mekan açarız yöresel serpme kahvaltı üzerine hatta isminide şöyle koyarız " ARSLAN'IN RENKLİ SOFRALARI " 😂😂 yöresel serpme kahvaltı ve sınırsız çay keyfi için hizmetinizdeyiz 😂😂
- +1 yıl
Çok iyi
Tabelayı görür gibiyim 🤣🤣 - +1 yıl
Tabelayı görürsen kesin benide görürsün 😂🤣 😂 çünkü ben kartvizit ve pankart da yaptırıcam kart vizitin de olucak " 54arslan54 müessesemiz klimalıdır aile salonumuz mevcuttur ARSLAN'IN RENKLİ SOFRALARI çıkın çıkın gelin 🤣🤣
+1 yıliyi ugrasiyorsun abla ajxhxh
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂 deme öyle deme öyle 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif 🤣 niyetimin ciddi olduğunu anlasın diye 🤣🤣
Çok iyi serpmişsin. Eline sağlık. :)
08 Yorumla- +1 yıl
Dimi ama 🤣 bende öyle düşünüyorum 🤣 adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Enişten akıllı bir adamsa 😂 zaten benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂😂
- +1 yıl
Evet bencede yapın enustenizin kafasını kuma gömün 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂 enişteni yaşarken öldürdün 😂
+1 yılBeğenmezse kendi sorunu
010 Yorumla- +1 yıl
😂😂 dimi ama ben adamın gözüne giriyim diye ortaya karışık birşeyler serpiştirdim işte 😂 hayvan herif niyetimin ciddi olduğunu anlasın 😂😂
- +1 yıl
Duygusuz güzel kardeşim 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kim duygusuz
- +1 yıl
Enişteye diyorum anlamazsa duygusuz 🤣🤣
- +1 yıl
Enişten akıllı bir adamsa benim gibi hamarat bir kadını elinden kaçırmak istemez 😂🤣
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Hı hııı 😂😂
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Önemli değil ne demek
- +1 yıl
🙋🙋🙋🙋
Güzel güzel eline sağlık
00 Yorumla
+1 yılPembik şekerliği bana ver
00 YorumlaSüper döndür döndür ye
00 Yorumla
+1 yılAşk tazelenir bu kahvaltı bayıldım 💕
00 Yorumla
+1 yılBaya güzel sepmişsin bence, çok simetrik olmuş
00 Yorumla
+1 yılDaha ne olsun😀😀😀
00 Yorumla
+1 yıltabak icat edilmeden once insanlar:
00 YorumlaBaya fazla serpilmiş 🙂🙂🙂
00 YorumlaFare kapanı gibi daha çok.
00 Yorumla
+1 yılÇok güsel olmuş
00 Yorumla
+1 yılBu soru şaka midur
01 Yorumla- +1 yıl
ghfjdk
Gayet güzel 😅🥳
00 Yorumla
+1 yılserpme olayını yanlış anlamışsın sanki
00 YorumlaAferin çok güzel serpmissin 😂
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılBaya güzel serpmişsin bravo 👏 bravo 👏
00 Yorumla
+1 yıl🤣🤣😂😂 cok güzel olmuşş
00 Yorumla
+1 yılTam serpme olmuş işte 😄
00 Yorumla
+1 yılaman İlbey Ortaylı duymasın çok kızıyor
00 Yorumla
+1 yılSerpme kahvaltı ağlıyor sjdjdj
00 YorumlaSevgilşn şanslı. Doğru kadını bulmuş.👏🏻👏🏻👏🏻
00 YorumlaFazla serpme olmuş 😂
00 YorumlaÇok güzel görünüyor..🙄