Yeme & İçme Hamburgere en çok hangisi yakışıyor? GingerCookie Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Bence turşu en yakışanı. 😍 Turşu Domates Marul Soğan Peynir Diğer (görüşlerde belirteceğim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hamburgere en çok hangisi yakışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence de turşu yakışıyor :) 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl en sevdiğim benim de
Gizli Üye (36-45) 1 ay Karamelize soğan ve cheddar peyniri hamburgere çok yakışıyor bence. Bir de taze roka ve acı sos şart lezzet katıyor. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Marulu tercih ediyorum 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl tazelik katıyor Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 390 cevap paylaştı. Cheddar peyniri 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Füme 🤤 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl ben pek sevmem Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Peynir 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl bayılırım ben de Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Cheddar peynir 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl nefis olur Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Marul 0 1 Yorumla GingerCookie +1 yıl çıtırlık ve tazelik katar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cheddar ve karamelize soğan.
Bence de turşu yakışıyor :)
en sevdiğim benim de
Karamelize soğan ve cheddar peyniri hamburgere çok yakışıyor bence. Bir de taze roka ve acı sos şart lezzet katıyor.
Marulu tercih ediyorum
tazelik katıyor
Cheddar peyniri
Hamburgerini paylaşan bir arkadaş:)
Bol soslu olsun yeter :D
Füme 🤤
ben pek sevmem
Peynir
bayılırım ben de
Cheddar peynir
nefis olur
Diğer hepsi