Yeme & İçme Hamburgerin yanına hangi içecek daha çok yakışıyor🍼? HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Hamburgerin yanına hangi içeceği yakıştırıyorsun? Benim milli içeceğim ayran olabilir yiyeceklerin yanında 😅👍 Keyifli günler.. https://m.youtube.com/watch?v=OjVlSzRMa2U"Dumanı üstünde şarkı.."#smell Hamburgerin yanına hangi içecek daha çok yakışıyor🍼? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Et ürünlerinin yanında kola tercih ediyorum buz gibi olmalı , et çok susatan bir gıda olduğu için kola iyi gidiyor yanında. Sadece lahmacunun yanında ayran tercih ederim 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Hamburger seven bir insan değilim. Ama yanında ayran içmek isterdim. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Kola seviyorum 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ayranı her ne kadar hemen hemen herşeyle tüketsem de İskender ve hamburger yanında kola isterim ben. Afiyet olsun sana 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl İskender ile ayran tüketilmez ya evet bak onu ben de soda ile falan tüketebilirim çünkü üzerinde zaten yoğurt var :D HeartofFire +1 yıl Teşekkür ederim bu arada 🙏 :D AşkıÖldürmek +1 yıl Ricalar😋
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl tabii ki kola aynı şey pizza içinde geçerli ama kokoreç lahmacun falan ayran şalgam 1 7 Yorumla HeartofFire +1 yıl Tabi ki tercih meselesi ama benim zaten kola ile genel anlamda aram yok :D afiyet olsun hepimize Yorumla merakettimmişte +1 yıl sen ne içiyosun yanında Yorumla HeartofFire +1 yıl Ben genel olarak ayran tüketiyorum hepsinin yanında.. Yorumla merakettimmişte +1 yıl anaa 🙄 neyse bende şerbetli tatlılar ile ayran içebiliyorum 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Kesinlikle zevk ve damak meselesi o ya :D aynen tatlılarla da yakışabilir ayran Yorumla merakettimmişte +1 yıl dene bir bence 😀 Yorumla HeartofFire +1 yıl Bir ara denedim ya ben tatlıyla sevemedim :D tuzlularla seviyorum Yorumla
Sinirrr Takip Et Master Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 889 cevap paylaştı. Tabiki buzlu Coca Cola :p bol ASITLI olcak ama.. ;) 1 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Genellikle yanına kola koyuyorlar. Kola seven biri değilim ama hamburger ile kolayı eşleştirdim. Tavsiye etmem sağlıksız. 1 0 Yorumla
GancıkAyı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Amerikan burgerı ve Amerikan kolası macera dolu Amerika 1 0 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kola güzel gider ama hamburger çok severek yediğim bir şey değil. Oğlumun yüzüne yiyorum😬 1 0 Yorumla
Hanicancan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Of şöyle ayran, şalgam, turşu suyu olacak da içecen... 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Kola içmek yasak bana o yüzden soğuk çay diyorum 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kola iyi gider ve asitli içecekleri bıraktım. Hamburger gereksiz derecede pahalı. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Günaydın, ben hamburgerin yanında kola bazen de lipton ice tea içmeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesinlikle Cova cola 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl yok leğen :D ahsh Yorumla _Maidetta_ +1 yıl Hahah covayla geliyor sonuçta cola 😅 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsha 😆 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hamburger sevmiyorum ben... 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Sevilmez mi ama karamelize soğanla off mükemmeldi 😂 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Coca Cola😎 1 0 Yorumla
_Centaur_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Kola mutlu akşamlar 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Teşekkürler sana da.. Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kola 1 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 408 cevap paylaştı. Cola 1 0 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 564 cevap paylaştı. Cola ama buzsuz 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Kola. 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Coca cola❤️ 1 0 Yorumla
_Milagros_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 391 cevap paylaştı. Kola 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 623 cevap paylaştı. Bira, kola, sevenUp 0 0 Yorumla