Sabah kahve içmeyi seviyor musunuz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Sabah kahve içmeyi seviyor musunuz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Merhaba,
Kahve tüketmeyi seviyorum ama kahveyi genelde öğleden sonra akşam saatlerinde falan yaparım genelde 12 ila 1 arasında kahveyi tüketirim ama son zamanlarda kahveden biraz uzak duruyorum canım istemiyor biraz da psikolojik olarak problemlerim var bazı şeyleri kafama çok fazla taktığım için başka şeyleri adapte olma sorunu yaşıyorum.
Selamlar,
Sabah kahve içmeyi seviyorum özellikle geç uyuduğum için sabah az uyuyorum veya yorgun kalkıyorum birde kendime gelmem uzun sürüyor. bu yüzden sabah kahve içmek hem enerjik yapıyor hem de daha kolay kendime gelmemi sağlıyor.
Teşekkür ederim :)
Ne demek kardeşim
Kahve tiryakisiyim…Sabah uyandığımda ilk yaptığım iş makinede 2 fincanlık kahve demlemek olur. Kahvesiz güne başlayamam.
Belli bir süredir kahve içmiyorum. Kafein fazlalığından dolayı yüzümde kabarcıklar oluşmaya başladı. O yüzden ara verdim kahve içtiğim zamanlarda kahveyi sabah içmezdim öğle saatlerinde tercih ederdim
Cevap
11Cevap
Ben çok severim sabahları kahve içmesini hatta yengem alıştırdı diyebilirim üniversiteye giderken de sabah kahve içmeden derse gitmezdim🤭🤎☕
Evet severim olmazsa olmazlarındandır günün ilk keyif kahvesi hem bedene dinçlik veriyor hem zihni açıyor
Bizim akrabaya benziyor bu kız, evet hep kahve içerim
Cayciyim ben.
Ama bu saat double sade turk kahvesi can can...
Severim de daha çok soğuk kahve seviyorum sabah, akşamları Türk kahvesi daha güzel gidiyor.
hayır
kahveyi gece içmeyi severim
Kahvesiz gün aymaz benim için
Uyandıktan birkaç saat sonra genelde
Evet kahveyi çok severim.. Keyifli günler..
Süper afiyetler olsun arkadaşım
Çok severim, 2 kupa bazen 3 kupa.
her sabah filtre kahve
Evet tabikiii
Hayır pek değil
Kahve önemli
Eve severim
Eveeet😋
Severim çok
Evet
Çay içerim genelde
Hiç sevmem.