Yeme & İçme Arkadaslar bu niye böyle oldu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar sigara böreğim bu şekilde oldu neden sizce yaa Arkadaslar bu niye böyle oldu? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Alla alla. İlginç 🌚 Az piştiği için böyle olmuş. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Çok pişirmişiniz. 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Az pişirmişsin, biraz daha pişir simsiyah olması lazım 0 0 Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Erkek arkadasıma çok güzel yemek yapıyorum dedikten sonra bne 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Biraz fazla kalmış fırın da veya tava da haliyle sıcaktan yanmış 0 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tavaya az yağ katmış olabilirsin ya da fazla kızarttın 0 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olsun cevizli sucuk diye yersin artık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl tırtıla benziyor biraz bu :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🐛 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. 250 demi calıstırdın Cok yakın olmus ızgaraay 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yağda kızardı Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 825 cevap paylaştı. hacı sen böreği sigara diye direk ateşe tutmuşsun kızartıcaktın 😂😂 iç bari bunu sen napcan o kadarda sarmışsın 😂😂 0 0 Yorumla
KızlarSoğuyor Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Ne sigarası abla puro olmuş bu :( Ne bu kalınlık :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yoo kalın değil 🥹 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Acaba niye 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla bunasııladam +1 yıl Soğukta kalmış ayaz yakmış Yorumla Soran +1 yıl Olabilir :( Yorumla bunasııladam +1 yıl Kesin canım ondan Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yaradanına kavuşturmuşsun incecik güzelim böreği. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl fazla kızartmışsın canım 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl canım değil o s@lak olcaktı Yorumla Soran +1 yıl Ahshahah açıklama yapiyo bide yaptığı hakarete Peki s4lakcim yağ pahalı diye az koymustum ondan oldu sbdbhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl slak sensinn cimri yağ pahalı diyo bid çzöxcmvbnmvbn Yorumla Soran +1 yıl Çok kötüsün Yorumla
zeyyolliiçeee Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 744 cevap paylaştı. Bilemedim ki yaa 1 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 773 cevap paylaştı. yakmıssın 1 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Yanmış gibi 0 0 Yorumla
hhhhhhhhhhhhhh11111 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Yağ çok kızmış 1 1 Yorumla hhhhhhhhhhhhhh11111 +1 yıl Bu eller hiç yabancı gelmiyor bana ama Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acaba neden. Yanlışlıkla evlenmesek bari 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 🥹🥹 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Alla alla. İlginç 🌚 Az piştiği için böyle olmuş.
Çok pişirmişiniz.
Az pişirmişsin, biraz daha pişir simsiyah olması lazım
Erkek arkadasıma çok güzel yemek yapıyorum dedikten sonra bne
Biraz fazla kalmış fırın da veya tava da haliyle sıcaktan yanmış
Tavaya az yağ katmış olabilirsin ya da fazla kızarttın
Olsun cevizli sucuk diye yersin artık
😂😂
tırtıla benziyor biraz bu :D
🐛
250 demi calıstırdın
Cok yakın olmus ızgaraay
Yağda kızardı
hacı sen böreği sigara diye direk ateşe tutmuşsun kızartıcaktın 😂😂 iç bari bunu sen napcan o kadarda sarmışsın 😂😂
Fazla kızarmış 🥲
Ne sigarası abla puro olmuş bu :( Ne bu kalınlık :(
Yoo kalın değil 🥹
Acaba niye
Bilmem
Soğukta kalmış ayaz yakmış
Olabilir :(
Kesin canım ondan
Az pişmiş tekrar pişirilmelisin.
Yaradanına kavuşturmuşsun incecik güzelim böreği.
fazla kızartmışsın canım
canım değil o s@lak olcaktı
Ahshahah açıklama yapiyo bide yaptığı hakarete Peki s4lakcim yağ pahalı diye az koymustum ondan oldu sbdbhd
slak sensinn cimri yağ pahalı diyo bid çzöxcmvbnmvbn
Çok kötüsün
Bilemedim ki yaa
Fazla kızartmışsın
yakmıssın
az pişmiş
Fazla pişirip yakmışsın.
Yanmış gibi
Dumanından
Yağ çok kızmış
Bu eller hiç yabancı gelmiyor bana ama
Acaba neden. Yanlışlıkla evlenmesek bari