Yeme & İçme Şimdi hangi yemeği canınız istiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Köfte ekmek canım istiyor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Şimdi hangi yemeği canınız istiyor? Şimdi hangi yemeği canınız istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Yemek değil ama kahve ve bitter çikolata iyi olurdu 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Köfte daha bugün yedim ama şu an bi hamburger gömmek isterdim 😅 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Canım biraz acılı tavuk sote & pilav çekti gidip yapsam mı acaba 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl şu an fırında kızarmış bir tavuk olsa iyi giderdi. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tıka basa istediğim yemeği yedim bir şey istemiyorum hayret 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Sioux054 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Pizza iyi giderdi ama şöyle italyan pizza olacak dominoslar lezzetsiz 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10ツ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Yeni biseyler atistirdim ama kokoreçe hayır demezdim. 0 0 Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl kokreç midye iyi olurdu 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Midyeyi hiç sevmiyorum Yorumla chnyldz266 +1 yıl dur demessen durmam yemegı bırakmam asla... sokak köftesımı sevıyırsun peki Yorumla Soran +1 yıl Ev yapımı Yorumla chnyldz266 +1 yıl ee hadi yap yiyelim bak yalnz yasıyorum sıser bi yerşm :d Yorumla Soran +1 yıl Beceremesen o zaman ne olacak 😂 Yorumla chnyldz266 +1 yıl yaparsın ya sen yapmadın mı hiç Yorumla Soran +1 yıl Tuzlu olmuştu 😂 Yorumla chnyldz266 +1 yıl olsun ben yerim yapıcna mı :D Yorumla chnyldz266 +1 yıl bak kaçtı ya :D Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Durduk yere hamburger istedi 0 0 Yorumla
KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Guzel bir kahvaltı. Sıcacık simit ve çay.. 0 0 Yorumla
İk4126 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 323 cevap paylaştı. Patatez lop et kızartması 0 0 Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gece gece nası soru bu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Acıktık Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Benim acıkmaya niyetim yok 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye yav Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Ac aç uyuyamam ondan Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Yataktayım Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 463 cevap paylaştı. pizza 1 0 Yorumla
Le0nFR Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Sucuk ekmek 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Oda lezzetli Yorumla Le0nFR +1 yıl Acıktım, ısmarlamak zorundasın iban atıyorum.TR810000 435038 728282 76762 Yorumla Soran +1 yıl Attım kanka sjjjj 😂 Yorumla Le0nFR +1 yıl Kanka 2.95 kesmiş tekrar 5 TL atar mısın Yorumla Soran +1 yıl Sen bana at para yok bende fakirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yemek değil ama kahve ve bitter çikolata iyi olurdu
Köfte daha bugün yedim ama şu an bi hamburger gömmek isterdim 😅
Canım biraz acılı tavuk sote & pilav çekti gidip yapsam mı acaba
şu an fırında kızarmış bir tavuk olsa iyi giderdi.
Tıka basa istediğim yemeği yedim bir şey istemiyorum hayret
Afiyet olsun
Pizza iyi giderdi ama şöyle italyan pizza olacak dominoslar lezzetsiz
Yeni biseyler atistirdim ama kokoreçe hayır demezdim.
kokreç midye iyi olurdu
Midyeyi hiç sevmiyorum
dur demessen durmam yemegı bırakmam asla... sokak köftesımı sevıyırsun peki
Ev yapımı
ee hadi yap yiyelim bak yalnz yasıyorum sıser bi yerşm :d
Beceremesen o zaman ne olacak 😂
yaparsın ya sen yapmadın mı hiç
Tuzlu olmuştu 😂
olsun ben yerim yapıcna mı :D
bak kaçtı ya :D
Durduk yere hamburger istedi
Guzel bir kahvaltı. Sıcacık simit ve çay..
Patatez lop et kızartması
Gece gece nası soru bu
Acıktık
Benim acıkmaya niyetim yok 😂
Niye yav
Ac aç uyuyamam ondan
Yataktayım
Canım çekti şu an of
Kusura bakma kanka
pizza
Adana kebap
Napalım
Mantı.
Hamburger🍔
hiç bir şey
Sucuk ekmek
Oda lezzetli
Acıktım, ısmarlamak zorundasın iban atıyorum.
TR810000 435038 728282 76762
Attım kanka sjjjj 😂
Kanka 2.95 kesmiş tekrar 5 TL atar mısın
Sen bana at para yok bende fakirim
Çiğ köfte
Çiğköfte
Kahvalti