Çalışıyorum ve yemek olayını halledemiyorum. Bu işi nasıl çözerim?

Calisan biri olarak bu yemek olayini halledemiyorum bir türlü. Yani her gun yemek yapmaya kalksam olmuyor, zaten eve yorgun argın geliyorum. Bu yuzden disardan yedigim cok oluyor ama saglikli ve hijyenik olmadigi gibi pahalı da oluyor artik. Porsiyonlarda kucuk, eskisi gibi bol koymuyorlar malzemeleri. Para verip, üstüne doymuyorsun yani.

Bir ara meal prep dedikleri haftalik yemek hazirlama olayini denedim, mantıklı gelmişti ama 1 hafta bekleyen yemegi kim yemek ister? Beklemis, dolapta bazi yiyecekler kurumuş oluyor artık. Bu yontemi sevemedim o yüzden.

Haftalik yemek olayini sevemedim taze gibi olmuyor, her gun disardan yemek olmuyor, gunluk olarak her gun kendime yemek hazırlayacak enerjim olmuyor eve kendimi zor atıyorum zaten. Ne yapmaliyim? Öneriniz ne olur?

Aslinda ev hanimi olan ve guzel yemekler yapan bir abla bulma fikri var aklimda. Yasadigim yerde ve yolumun üstünde birini bulsam günlük olarak yemekleri iş dönüşü ondan alırım eve gelir yerim. Hem benim karnim doymuş olur hemde bir ev hanimi para kazanmis olur.

Ama boyle bir seyi de kime desem, kime teklif etsem, kim kabul eder bilemiyorum. Komşuya falan mı desem, bana yemek yapacak birini nasil bulsam bilemiyorum.

Baska turlu bu yemek işini nasil cozebilirim? Fikri olan var mı?

Güncellemeler
+1 yıl
Super soru
Çalışıyorum ve yemek olayını halledemiyorum. Bu işi nasıl çözerim?