Yeme & İçme BİM marketinden en son ne aldın? Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben en son 1 litrelik salep ve çiğ köfte dürüm aldım. Çoğumuzun yolu BİM'den geçiyor. Son zamanlarda güzel çeşitli ürünlerde geliyor.En son siz ne aldınız?#MrKaos #Bim Güncellemeler+1 yıl Hatırlamayan görüş yapmasın Güncellemeler+1 yıl BİM BİM BİM marketinden en son ne aldın? Cevapla Market Soruları Ürün Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Yaşayan_Mahkeme Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl En son ne almıştım, evet hatırladım. Tost ekmeği, maden suyu ve bitter çikolata. 1 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 917 cevap paylaştı. ben bime girmeye korkar oldum. banyo tras bicaklari almistim kullanir atarim diye. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Valla hatırlamıyorum, Bayadır gitmiyorum. 1 6 Yorumla flaneurx +1 yıl Vayy eksi? Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Güncelde açıklama var Yorumla flaneurx +1 yıl Zengin olmak , benim suçum mu? Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Suç olsa beni ortak et zengin 122 yaşındasın Yorumla flaneurx +1 yıl Olmaz sen fakir kal hep Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Peki Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Vallahi hatırlamıyorum, söylesem yalan olur. 0 0 Yorumla
ToDieToSleep Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Süt, çikolata, le porta, makarna aldım. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Doritos mega aldım 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç hatırlamıyorum ki BİM'e pek gitmiyorum 0 2 Yorumla Mr_KaoS +1 yıl Migros mu genelde Yorumla sierravista +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
En son ne almıştım, evet hatırladım. Tost ekmeği, maden suyu ve bitter çikolata.
ben bime girmeye korkar oldum. banyo tras bicaklari almistim kullanir atarim diye.
Valla hatırlamıyorum, Bayadır gitmiyorum.
Vayy eksi?
Güncelde açıklama var
Zengin olmak , benim suçum mu?
Suç olsa beni ortak et zengin 122 yaşındasın
Olmaz sen fakir kal hep
Peki
Vallahi hatırlamıyorum, söylesem yalan olur.
Bili bili yumurta le cola
Süt, çikolata, le porta, makarna aldım.
Doritos mega aldım
Krep tavası aldim
Hiç hatırlamıyorum ki BİM'e pek gitmiyorum
Migros mu genelde
Evet