Alışveriş & Hediyeler Marketten en son ne aldınız? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor Markete gittim bugün. Sadece makarna alıp çıktım. Siz en son ne aldınız? Marketten en son ne aldınız? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Kahve almıştım 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl • Dondurulmuş patates• Kulak temizleme çubuğu• Servis peçete• Tuzlu fıstık 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bir şey almadım ama süt almam gerek. Malum süt yetişmiyor eve ldkö 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl hergün kahveye koyduğumuz için yetmiyor gerçekten :D Yorumla Boavistaa +1 yıl Kahve içmiyorum da toz ile karıştırıyorum :D Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Biberon, oje ve ev alışverişi klasik limondur domatestir baharattır bakliyattır vs. 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Uzun zamandır gitmedim en son 4 ay önce gittim a101 dondurma almıştım. 0 0 Yorumla
Kkırrrpapatyası Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Fıstıklı tombi Çilekli linkKat kat katTorku orman meyveli kekFındıklı kahve 0 2 Yorumla mutluyaşamsırrı +1 yıl sonra ben neden kilooo aldımlar:P Yorumla Kkırrrpapatyası +1 yıl @mutluyaşamsırrı Allah’a şükür almıyorum sınırımı aşmadan yiyorum ben merak etme🤣 Yorumla
Rdvan65 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl tabiki de jelibon.. çünkü onu çiğnedikten sonra öpüşmek çok hoş 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Et aldım akiama misafir var 😂 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl afiyet olsun :) Yorumla
lumos_01 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 314 cevap paylaştı. Toplu bir Mutfak alışverişi yaptım 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 462 cevap paylaştı. Az önce sigara ve çubuk kraker 0 0 Yorumla
kartanesi_deniz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oğluma cikolta aldim 0 1 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl ben de her zaman çikolata alırım Yorumla
yinemis Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kümes marketten 9 yumurta aldim. 1 1 Yorumla gokhans333 +1 yıl Ne kadar güzel ya Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 450 cevap paylaştı. Sigara, çikolata.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşime ped aldım 0 2 Yorumla AlışverişdelisiDoli +1 yıl helal olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ki normal değil mi bu durum teşekkür ederim tabiki Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çikolata aldım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kahve almıştım
• Dondurulmuş patates
• Kulak temizleme çubuğu
• Servis peçete
• Tuzlu fıstık
Bir şey almadım ama süt almam gerek. Malum süt yetişmiyor eve ldkö
hergün kahveye koyduğumuz için yetmiyor gerçekten :D
Kahve içmiyorum da toz ile karıştırıyorum :D
Biberon, oje ve ev alışverişi klasik limondur domatestir baharattır bakliyattır vs.
Uzun zamandır gitmedim en son 4 ay önce gittim a101 dondurma almıştım.
Fıstıklı tombi
Çilekli link
Kat kat kat
Torku orman meyveli kek
Fındıklı kahve
sonra ben neden kilooo aldımlar:P
@mutluyaşamsırrı Allah’a şükür almıyorum sınırımı aşmadan yiyorum ben merak etme🤣
tabiki de jelibon.. çünkü onu çiğnedikten sonra öpüşmek çok hoş
Et aldım akiama misafir var 😂
afiyet olsun :)
Toplu bir Mutfak alışverişi yaptım
Cips ve brownie intense aldım.
Süt ve çubuk kraker akşam yemeğim
6 paket sigara ve kola birde cips 225 TL
Az önce sigara ve çubuk kraker
Ayran ve tereyağ aldım
Afiyet olsun ,,
monte karlo nayt bulu
Çay bitmis çay aldım.