Yeme & İçme Ramen yaptım, nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Misafir nasıl istiyorsa ona göre ürün giriyoruz içine ✅👨🍳 Ramen yaptım, nasıl gözüküyor sizce? Cevapla Ürün Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 423 cevap paylaştı. Ellerine sağlık mis gibi gözüküyor çok güzel 👏🏼 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun harika görünüyor 0 0 Yorumla
Müdrik Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Kesme çorbasına benziyor. Bizim evde mürdük ile yapılıyor. Çok severim... 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Çok güzel gözüküyor emeğine sağlık afiyet olsun kardeşim 😊 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ramen mi cidden bu şimdi 0 5 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Müşterinin isteğine göre malzeme giriyoruz Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam onu okudum orada zaten. Ama ramen olma özelliği ne? Nesi ramenle aynı mesela. Makarnayı elle mi yaptınız? Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Evet her aşaması bize ait Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Tamam peki elinize sağlık beyfendi Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. güzel görünüyor, ellerine sağlık 💕 0 2 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Asya_2275 +1 yıl rica ederim Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor, ellerine sağlık. 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Zümra526 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 476 cevap paylaştı. Güzel gözüküyor afiyet olsun 😋 1 0 Yorumla
UranüslüGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 596 cevap paylaştı. Ayy çok severim. Bir tabakta ben isterim hahah 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çok güzel olmuş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ellerine sağlık mis gibi gözüküyor çok güzel 👏🏼
Afiyet olsun harika görünüyor
Kesme çorbasına benziyor. Bizim evde mürdük ile yapılıyor. Çok severim...
Çok güzel gözüküyor emeğine sağlık afiyet olsun kardeşim 😊
Ramen mi cidden bu şimdi
Müşterinin isteğine göre malzeme giriyoruz
Tamam onu okudum orada zaten. Ama ramen olma özelliği ne? Nesi ramenle aynı mesela. Makarnayı elle mi yaptınız?
Evet her aşaması bize ait
Tamam peki elinize sağlık beyfendi
Teşekkür ederim
güzel görünüyor, ellerine sağlık 💕
Teşekkür ederim
rica ederim
Güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Teşekkür ederim
Güzel gözüküyor afiyet olsun 😋
Eline sağlık lezzetli görünüyor.
Ayy çok severim. Bir tabakta ben isterim hahah
Afiyet olsun