Yeme & İçme Nereli olduğunuzu sadece bir yemek ile anlatacak olsanız bu yemek ne olurdu? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Düşündüm de benim memleketin yemeği yok, bulgur falan diyeyim bari :D Nereli olduğunuzu sadece bir yemek ile anlatacak olsanız bu yemek ne olurdu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Hamburger Usa 1 0 Yorumla
Sarıkanarya_ Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl benım memleketımın de yemeği yok meyvası var portakal 0 0 Yorumla
kahvekolikhatun Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kötüsün. Bu resim bu saatte niye karşıma çıktı... 1 5 Yorumla 8matador1180 +1 yıl çıkar hiç beklemediğin anda cebinden çıkan parayım ben.. Yorumla kahvekolikhatun +1 yıl O kadar mutluluk vermedin.. Yorumla 8matador1180 +1 yıl O zamanlar da gelecek biraz sabret, yağmur yerleri anında ıslatmaz xd Yorumla kahvekolikhatun +1 yıl 😂 yer sen misin Yorumla 8matador1180 +1 yıl ben yağmurum, niye yağmur yakışmadı mı bana da yere benzettin :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tirit (ıslama) Keşkek çorbası 🤤 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Hiçbirini de sevmem gibi sdfs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecbur değilsin Yorumla 8matador1180 +1 yıl elbette :) mecburum demedim zaten. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Haşhaşlı börek ve sucuk 1 1 Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Afyon? Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Palu tavaHarput köfte 1 5 Yorumla pars1453 +1 yıl Sırın Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Elaziz Yorumla pars1453 +1 yıl Aynen sen nerelisin kardeşim ben Elazığ Palu Yorumla zabıtkatibi +1 yıl Ben urfalıyım Yorumla pars1453 +1 yıl Urfalılar gardaşımızdırHele Siverekliler Yorumla
Asrdf Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Mantı ☺️🙏🏻 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl O zaman çorum dermişim xd Yorumla
vakaivakvak Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Analı kızlı 😆 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl töbe töbe sdfs Yorumla vakaivakvak +1 yıl Yemeğin ismi bee Yorumla
Floryadan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Ciger 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hiç bilemedim dsf Yorumla Floryadan +1 yıl Edirnebeyaa Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Boyoz 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl mardin dermişim sdfdsfs Yorumla myraes +1 yıl 😆😆 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 992 cevap paylaştı. Ankara simidi her yerin bir simidi vardır 😅 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kasefe tatlısı. 2 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hosmerim 2 3 Yorumla Getirbimutluluk352 +1 yıl Balıkesir? Yorumla isimsizdiss +1 yıl Bolu Yorumla Getirbimutluluk352 +1 yıl Tühhh Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Fındık 2 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Karalahana yemeği 1 0 Yorumla
Rosse_ Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 332 cevap paylaştı. Keşkek diyebilirim 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kaz eti 1 12 Yorumla işinebakkardeşimm +1 yıl Kazakistan jsjsbddhs Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1lww29DVHjYu Yorumla işinebakkardeşimm +1 yıl Sarhoşsun sanırım Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1miwXFzsdC1R Yorumla işinebakkardeşimm +1 yıl Yazarak da cevap verebilirsin. on duble rakı içmiş gibi geliyor sesin ondan sordum Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Kötü diyorsun yani Yorumla işinebakkardeşimm +1 yıl Sesine aşık olacağımı mi sanmıştın Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Ah be düşmedi aşko Yorumla işinebakkardeşimm +1 yıl Ahahaahah maalesef önündeki maçlara bak artık Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Yok şampiyonlar ligi haricinde top koşturamam Yorumla işinebakkardeşimm +1 yıl Kaleye geç sende koşmak istemiyorsan sbsjsajshd Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl Yok kalsın Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. Sini Mantı 1 0 Yorumla
jasssminnn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Uc baci😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bize bi tanesi de yeter be sdf Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Angara tava 0 0 Yorumla
Büşrakuzu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl KAZ kaz kaz 0 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Kars mi oluyor xd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hamburger Usa
benım memleketımın de yemeği yok meyvası var portakal
Kötüsün. Bu resim bu saatte niye karşıma çıktı...
çıkar hiç beklemediğin anda cebinden çıkan parayım ben..
O kadar mutluluk vermedin..
O zamanlar da gelecek biraz sabret, yağmur yerleri anında ıslatmaz xd
😂 yer sen misin
ben yağmurum, niye yağmur yakışmadı mı bana da yere benzettin :D
Tirit (ıslama) Keşkek çorbası 🤤
Hiçbirini de sevmem gibi sdfs
Mecbur değilsin
elbette :) mecburum demedim zaten.
Haşhaşlı börek ve sucuk
Afyon?
Çölmekte kuru fasulye
kabak çiçeği dolması
Palu tava
Harput köfte
Sırın
Elaziz
Aynen sen nerelisin kardeşim ben Elazığ Palu
Ben urfalıyım
Urfalılar gardaşımızdır
Hele Siverekliler
Buda sorulurmu tabi ki boyoz
Mantı ☺️🙏🏻
O zaman çorum dermişim xd
Analı kızlı 😆
töbe töbe sdfs
Yemeğin ismi bee
Ciger
hiç bilemedim dsf
Edirnebeyaa
Boyoz
mardin dermişim sdfdsfs
😆😆
İskender süt helvası cantık
Ankara simidi her yerin bir simidi vardır 😅
Herhalde ot kavurmalari
Kasefe tatlısı.
Hosmerim
Balıkesir?
Bolu
Tühhh
Fındık
Zeytinyağlılar
Karalahana yemeği
Kebap
Şalgam
Adana?
Hamsi
Şalgam
Etliekmek
Pancar yemeği
Köfte
... Köftesi
Boyoz
Keşkek diyebilirim
Kaz eti
Kazakistan jsjsbddhs
https://voca.ro/1lww29DVHjYu
Sarhoşsun sanırım
https://voca.ro/1miwXFzsdC1R
Yazarak da cevap verebilirsin. on duble rakı içmiş gibi geliyor sesin ondan sordum
Kötü diyorsun yani
Sesine aşık olacağımı mi sanmıştın
Ah be düşmedi aşko
Ahahaahah maalesef önündeki maçlara bak artık
Yok şampiyonlar ligi haricinde top koşturamam
Kaleye geç sende koşmak istemiyorsan sbsjsajshd
Yok kalsın
Valla bizimde yok yemek kültürü
Patlıcan kebabı
Sini Mantı
Boyoz
İçli köfte