Selamm❤️
ben nescafe'yi daha çok severim Türk kahvesini çok tercih etmem peki sizler Nescafe mi daha çok tercih edersiniz yoksa Türk kahvesi mi?

Selamm❤️
ben nescafe'yi daha çok severim Türk kahvesini çok tercih etmem peki sizler Nescafe mi daha çok tercih edersiniz yoksa Türk kahvesi mi?

türk kahvesi denilen şey kanı inceltir kan dolaşımını hızlandırır o yüzden fazlası tansiyon artışına sebep olur yani içerisinde deki tein ve kafein miktarı fazla olduğu için vücudu diri tutar dolayısıyla uyku ve uyuşukluk benzeri durumlarda faydalı olur ama doz aşımı kesinlikle tehlikeli dir kalbi yorar
tıpkı işlemci 2.44 ghz hızında bilgisyara 3.94 ghz ya da mhz işlemci yükü bindirmek gibi birşeydir o yüzden ben genelde Nescafe tercih ederim türk kahvesi misafir olduğum yerlerde ikram edilirse içerim ama özel talebim olamaz
Bir ara çok nescafe içiyordum neredeyse her sabah bazen akşamda ama bıraktım şimdi sadece arada canım isterse Türk kahvesi ise seviyorum ama olsa da olur olmasa da ama nescafe daha pratik olduğu için tercihim nescafe oluyor.
Türk kahvesini akşam yemekten sonra içerim gadası. Nescafeyi kitap okurken içerim
Nescafeyi bende severim ama Türk kahvesinin de yeri bir başka
Rica ederimmm💚
Cevap
24Cevap
Nescafe seviyorum tabi ki özellikle gece otobüs yolculuğunda ve şarkı dinlerken güzel oluyor. birde bitter çikolata ile dibek kahvesi seviyorum damla sakızı aromalı oda güzel oluyor gerçekten.
Türk kahvesi varken hiçbir kahvenin adını hatırlamamm
Türk kahvesi yanında da çikolata olursa tadindan yenmez
nescafe sentetik bir içecek, trk kahvesi ile karşlaştırılmaz ama tabi suda erimesi falan hazırlanması kolay. Ben filtre kahveyi seviyorum daha sağlıklı görüyorum sonuçta doğal.
türk kahvesi > nescafe ve diğer bütün kahveler. özellikle kakuleli türk kahvesine bayılırım
Ben Atarürk’çü adamım. Atatürk’ün en büyük zevklerinden birisi Türk kahvesidir. Kahve içeceksem Türk kahvesi içerim
İkisinide severim ama en çok içip tükettiğim içicek nescafe...
Yani şimdi bak hiç çalışmadığım yerden sordun jdjfnfnfnfndnsn
Hangisini ısmarlarsan, o olsun bu seferlik.
Tabiki türk kahvesi köpüğüne kurban olurum ben onun :)
Türk kahvesi, çünkü hazır kahve diye içtiğin tozun içinde neredeyse kahve yok.
Filtre kahve veya turk kahvesi. Hazir kahvelerin tadi cok vasat..
Nescafe kesinlikle. 🧡
Genelde nescafe içerim yapımı basit oldugu icin, türk kahvesini keyfe keder içerim
Cofimeytli nescafe gold vazgeçilmezimdir
türk kahvesi net şekersiz
Ben nadiren kahve içerim
Türk kahvesinin yeri bambaşka
Türk kahvesi ☕️
Tabi ki sade türk kahvesi zaten şimdi içiyorum.
Türk
Türk kahvesi
Nescafe tabikii
Turkish coffee 🥳
Turk kahvesi
Nescafe❤️
Nescafe
Orta şekerli türk kahvesi:)
Türk kahvesi.
Nescafe daha çok seviyorum
Türk
Hepsi güzel