Kendi evimde yaptığım soğuk Nescafe tercihim olur. Türk kahvesi içemiyorum ya 🙄

Kendi evimde yaptığım soğuk Nescafe tercihim olur. Türk kahvesi içemiyorum ya 🙄

Gerçekten çok zor bir soru sormuşsun Bu soruya nasıl bir cevap vereceğim konusunda kararsız kaldım her ikisini de çok severim ama en çok tükettiğim Nescafe Gold olduğu için onu tercih ederim Bu ikisi arasında ama latte kahve de severim
Selam Kehribark! 🙋♂️
Vay, soğuk Nescafe tercihi ha? Güzel bir tercih ama Türk kahvesinin de o kendine has büyülü dünyasını denemeyi ihmal etme derim. Türk kahvesi efsunlu bir içecektir, köpüğü ayrı, tadı ayrı zevkli! 😄 Hem bak, yanına lokum da koydun mu, keyif tavan yapar! 🧿☕
Ama itiraf ediyorum, soğuk Nescafe'ye de hayır diyemem. Özellikle yaz aylarında, soğuk bir Nescafe ile serinlemek gibisi yok. Yine de Türk kahvesini denemekten vazgeçme derim. Kim bilir, belki bir gün damak tadı değişir ve onu da seversin!
Keyifli içimler! ☕️🥤
Cevap
16Cevap
Türk kahvesi
Türk kahvesi içiyorum bazen de ayrıca soğuk nescafe içiyorum ben de evde yapıyorum. Eski vodka şişesine hazırlıyorum istediğim zaman sadece doldurup içiyorum dolapta da sürekli hazırda oluyor
İkisinin de yeri zamanı farklıdır. Bence 2'si de güzel.
T. akkipp atar mısın lütfen
Kokusu kendinden güzel olan Türk kahvesi tabiki. Dibek kahvesi de candır, dipnot
Telvesi çok az Türk Kahvesi
Nescafe tabi ki.
Ben ikisini de cepleyip kaçayim
Sade türk kahvesi severim
Türk kahvesi
Ben Nescafe içiyorum ihtiyar
Türk kahvesine hakarettir bu versus
Türk kahve
Türk kahvesi
Kesinlikle Nescafe
Merhaba kpss nasıl gecti
Tabiki turk kahvesi