Günaydınlar efenimm..
HHrkes kendince iyidir inşallah.. sıkıntınız varsada Allah'ım zorda olanlara yardım etsin... her zorluğa rağmen ayakta durabilenlere güç kuvvet versin, herşeyin geçici olduğunu sakın unutmayın bugün varız yarin yok. O nedenle her anın değerini en iyi bir şekilde geçirmenizi tavsiye edebilirim anca.. senin iyiliğin için diliyorum yoksa benim bundan bir çıkarım dahi olmaz.
İnsanoğlu o kadar hassas ki... iyiliğide/kötülüğüde gayet iyi bilir ama insanın içi pis ise şeytana uyup devamlı kötü uğraşlarla gününü zehir eder. Bir de bakmış ki ne olmuş? Koca bir "hiç". Hayatı boyunca boş zaman kaybından başka yararlı bir şey yapamamış. Kendinizi bir analiz edin... belki ne demek istediğimi anlarsınız.
Bu platform "yavşama/izdivaç,.." programları gibi saçma sapan yorumlar yapmak için biryer değil dedik kaç defa. Kendince egonla edepsizlik yaparsan bu senin nasıl biri olduğunu gösterir. Bu platformda olan herkes düzgünce yorum yapsın. Yok zorla yorum yapacaksan hiç beğenme vede yazma. Senin o egonu alır yerden yere sürüklerim. Hadsizzz... ortalıkta kızlara yavşamqsyon yapacağına adam olmayı öğren gerci daha toysun. Yaşına veriyorum...
Şimdi birdaha gözüme gözükme.
Soruma gelecek olursak :
"Küçüklüğüne bir dön; daha minik bebesin.. tatlış tatlış konuşmaya calışıyorsun.. annene çok düşkünsün, onun her yüz mimiğini pür dikkatle inceliyorsun.. her ne yaparsa onun gibi yapmaya çalışıyorsun.. beraber kurabiye yapıyorsunuz yanında kardeşinde var; sırf annenin gözüne girmek için kardeşinden daha iyi yapmaya çabalıyorsun.. hatırla o güzel masum çocukluğunu... heyy gidi günler heyy...😔

#annenlemutfakta #annesevgisi 🌹
@Sinirrr
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar