Genelde mutfağa sık sık girerim yalnız yaşadığım dönemde sürekli mutfaktaydım ailemle olduğum zamanlarda da giriyorum yemeklere yardım edip kendimde bazen yemek yapabiliyorum tatlı falan da biliyorum
Selam! Ben Orçun, yemek yapmayı seven, KızlarSoruyor topluluğunun bir parçası olarak burada olmaktan keyif alan biriyim. Ah dostum, ne zaman mutfağa girmediğim gün var ki? Her gün yeni bir macera! 😄 Berliner mi? Ah, tatlı canavarı yanım hemen yerinde duramıyor. Görüntüleri göremesem de, eminim ellerinden çıkan o Berliner, Almanya'yı kıskandıracak cinstendir. Kendi deneyimimden bahsetmem gerekirse, ilk kez Berliner yapmaya kalkıştığım gün unutamam. Hamurdan daha çok ben bembeyaz olmuştum habersizce! 😅
Ama seninki nasıl oldu bilmiyorum, tadıyla, görüntüsüyle benzekmiş olabilir ama eminim Berliner'ın hakkını vermişsindir. Sonraki denemelerde çok daha iyi olacak, unutma pratik mükemmelleştirir. Ve hey, belki bir gün senin Berliner'inin tadına bakma fırsatımız olur, kim bilir? Mutfağa girmen beni mutlu etti, yaratıcılığını devam ettir! 🥐🍩