Yeme & İçme Kola içmeyi sever misiniz en son ne zaman kola içtiniz ve hangi tür kola seversiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Kola içmeyi sever misiniz? en son ne zaman kola içtiniz ve hangi tür kola seversiniz Kola içmeyi sever misiniz en son ne zaman kola içtiniz ve hangi tür kola seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Kola en sevdiğim içecek bugün içtim birde kahve seviyorum en çok 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kola sevmem, yıllardır içmedim. Dün pizza yapmıştım fanta aldık 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl 1 sene oldu herhalde. Yazın bir ara bir yudum içmiştim sadece 0 0 Yorumla
goldrose200 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Çok içiyordum, seviyordum ama annem artık yasakladı. Eve kola sokmuyor. Canım isteyince dışarda alıyorum) 1 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sevmem. En son çocukken içmiş olabilirim 1 0 Yorumla
cilektadindas Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Artık içmiyorum 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Neden Yorumla cilektadindas +1 yıl Sağlıksız Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kola en sevdiğim içecek bugün içtim birde kahve seviyorum en çok
Kola sevmem, yıllardır içmedim. Dün pizza yapmıştım fanta aldık
1 sene oldu herhalde. Yazın bir ara bir yudum içmiştim sadece
Çok içiyordum, seviyordum ama annem artık yasakladı. Eve kola sokmuyor. Canım isteyince dışarda alıyorum)
Sevmem. En son çocukken içmiş olabilirim
Çok sevmemekle birlikten içiyorum arada
Artık içmiyorum
Neden
Sağlıksız
Neredeyse her gün içerim
Kola pahalı kola içmiyom
Evet severim
Içmiyorum