Yeme & İçme Kola içmeyi sever misiniz? İsimsizDedikya Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sıcak havalarda çok iyi gidiyor Güncellemeler9 ay Pepsi mi coca cola mı? 😆 Kola içmeyi sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
FTHCKN Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 9 ay Severdim ama içmiyorum en son içeli 5-6 yıl olmuştur 1 4 Yorumla İsimsizDedikya 9 ay En iyisi Yorumla FTHCKN 9 ay Aynen Size de nasip olsun ne diyeyim cipsi yemeyi de aynı anda bırakmıştım ikisini Yorumla İsimsizDedikya 9 ay İnşallah bağımlılık yaptı kafein bende Yorumla FTHCKN 9 ay Bağımlılık değil alışkanlık asıl bağımlılık sigara uy**t*r*cu eğer bırakamıyorsan üzgünüm ama iraden zayıf demektir her şeye bağımlı olursun o şekilde Yorumla
Ayse7171 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% 9 ay maalesef çok severimm. Küçük bir kola bağımlısıyım 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 978 cevap paylaştı. Biz asidi sadece alkolde severiz. 1 0 Yorumla
Adeptus Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 617 cevap paylaştı. Severdim, şimdi içmiyorum naaadir. 1 0 Yorumla
birrrüyyeeeee Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 100% 9 ay Bayılırım 1 3 Yorumla birrrüyyeeeee 9 ay Ama Le Cola ya da Cola Turka Yorumla İsimsizDedikya 9 ay Le cola içilmiyor tadı acı gibi Yorumla birrrüyyeeeee 9 ay Valla ben seviyorum Yorumla
s MFBH22 Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hayır sevmem 0 0 Yorumla
Magic190530 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Evet buz gibi Coca Cola 0 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 618 cevap paylaştı. Hayır tüketmiyorum 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 9 ay Yeme & İçme konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hiç sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Severdim ama içmiyorum en son içeli 5-6 yıl olmuştur
En iyisi
Aynen Size de nasip olsun ne diyeyim cipsi yemeyi de aynı anda bırakmıştım ikisini
İnşallah bağımlılık yaptı kafein bende
Bağımlılık değil alışkanlık asıl bağımlılık sigara uy**t*r*cu eğer bırakamıyorsan üzgünüm ama iraden zayıf demektir her şeye bağımlı olursun o şekilde
maalesef çok severimm. Küçük bir kola bağımlısıyım
Biz asidi sadece alkolde severiz.
Severdim, şimdi içmiyorum naaadir.
Bayılırım
Ama Le Cola ya da Cola Turka
Le cola içilmiyor tadı acı gibi
Valla ben seviyorum
Hayır sevmem
Evet buz gibi Coca Cola
of of bayılıyorum
Pepsi
Hayır tüketmiyorum