İzmir'de olup daha önce hiç yememiş olan arkadaşlara tavsiye ederim, eğer yemek istiyorsanız kesinlikle À La Crème'e gidip deneyin. Tatları tek kelimeyle muhteşem ve tabii ki tatları da :)
( Kırmızısı Jack Daniel's Apple, sarısı da Jack Daniel's Honey aromalı )
Ayrıca rakılı, Baileys Krema Likörlü çeşitleri de var.
Yemin ederim ki; bu makaronlardaki kafa birçok alkollü içecekte yok. Ayrıca makaronun yapımında içine şeker de ilave edildiği için çok hızlı bir şekilde kafa yapıyor.
Ayrıca mutfakta hiç becerikli değilim. Bir çay demlerken bile ortalığı mahvediyorum ve annem de buna sinir oluyor. Böyle bir şey yapmaya kalksam büyük ihtimalle mutfak savaş alanına, annem de deliye döner. 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
hayır hiç yapmadım
Peki bunu yiyen insanlar alkollü olduğunu biliyordur herhalde değil mi
Tabii ki. Zaten üstünde yazıyor.
Hmm anladım. Bir gün yanlışlıkla yemeyelim diye dedim 😄
Merak etme, yanlışlıkla yiyeceğini sanmıyorum, çünkü her yerde satılmıyor.
Ayrıca bence 2-3 tane atsan fena olmaz, biraz farklı alemlere yolculuk yapmış olursun. 😁
Yemin ederim ki; bu makaronlardaki kafa birçok alkollü içecekte yok. Ayrıca makaronun yapımında içine şeker de ilave edildiği için çok hızlı bir şekilde kafa yapıyor.
Ahaha hiç gerek yok kullanmıyorum:)
Size afiyet olsun renkler, zevkler...
Teşekkür ederim. Tabii ki; saygı duyarım. Alkol dinimizde de haram kılımış bir şey, benimki sadece bir öneriydi.
Yine de kullanmayı düşünürsen bu makaronlar aklında bulunsun. 😂
Teşekkür ederim 😀
Başka şehirden sipariş alırlar mı acaba yılbaşı için güzel olur
İnstagram sayfası var, istersen oradan sorabilirsin.
Çok iyi olur ya ne sayfanın adı
Ama bildiğim kadarıyla şehir dışından da sipariş alıyorlar.
À Là Creme
Sayfa adı verirmisin
Tamam teşekkürler bakıyorum şimdi
Şehir dışına Bostanlı'daki A La Creme sipariş gönderimi yapıyormuş.
Onun da ayrı bir İnstagram sayfası var.
Tamsmdır onun adresi nedir
Adres derken?
Tamam buldum teşekkğr ederim
Açık adresini mi istiyorsun?
Sağolun tavsiye için
Rica ederim.
İstanbul'da bunu bulabileceğim neresi mevcut
Yedim knk @esrarlı olanı da yedim güzeldi
Şaka yapmıyorum, bu makaronlar gerçekten alkollü. Hatta üst üste 3 tane yesen yerinden kalkamayacak duruma gelirsin. 😂
Müthiş bir şey. 😁
Biliyorum knk bunları yeni değil ki bunlar önceden de vardı bende ciddiyim
Ama ben yaklaşık 2 ay önce öğrendim. 😊
Günaydın knk ozaman 😀🤣 İstanbul'da bir müşterim vardı özel hazırlamıştı bana gerçekten güzel oluyor söylediğin gibi
İzmir'den mi hazırlatmıştı, yoksa İstanbul'dan mı?
Ayrıca her şehirde böyle veya buna benzer yerler var mı?
Ben İzmir'de okuyorum, ama ailem Konya'da yaşıyor. Konya'ya gittiğimde de almak istiyorum.
İstanbul'da hazırlamıştı knk
Genelde gelişmiş şehirde oluyor böyle mekanlar biliyorsun bulamazsan en kötü kendin yaparsın 🤣🤣😀
Kendim yapamam, çünkü ailem dindar. Eve asla alkol sokmazlar, babam benim eve alkol soktuğumu duysa, görse kafamı kırar, canıma okur. 😂
Knk sende kılıf uydur yeni sos tarifini ile deniyorum gibi 😀
Ayrıca mutfakta hiç becerikli değilim. Bir çay demlerken bile ortalığı mahvediyorum ve annem de buna sinir oluyor. Böyle bir şey yapmaya kalksam büyük ihtimalle mutfak savaş alanına, annem de deliye döner. 😂😂
Tek çare stok yapacaksın knk vakumlu poşet ile ozaman
Ama bildiğim kadarıyla şehir dışına da gönderim yapıyorlarmış. O şekilde isteyebilirim.
Olabilir knk sana kalmış kargodan alınca eve kadar yersin hepsini 😀
Hepsini yersem eve dönebileceğimi sanmıyorum. Tahminimce yolda araba vb. çarpar ve kafam güzelken hakkın rahmetine kavuşurum. 😂
Hhaha knk bayılmazsın hemen ya
Zula yap eve her gece 5 tane yesen yeter sana 😀
Çünkü geçenlerde 1 tane rakılı, 1 tane de ballı Jack Daniel's'lı yedim ve anında sallana sallana yürümeye başladım.
Knk birer tane ile gidiyorsan senle masaya otursak demekki kadehini bitmeden iptal olursun 😀😀
Normalde öyle değilim, ama galiba rakılıyla viskiliyi üst üste yediğim için öyle oldum.
Olabilir knk keyif almaya bak sen sadece 😀
Bu aralar okuldan her geldiğimde 1-2 tek viski içiyorum ve neredeyse hiç etkilenmeden yurdun lobisine inip oturmaya devam ediyorum.
Ben de öyle yapıyorum.
Güzel knk lobide oturmak yerine gezerim ben 😀 viski den şaşma
Her şehir de var mıdır bu
İzmir'de var, İstanbul'da da varmış, ama diğer şehirlerde olup olmadığını bilmiyorum.
İstanbul'da yok sanırım şubesi
İstanbul'da olup olmadığını bilmiyorum, ama İzmir'de var.
Alkolsüz tercihim