Yeme & İçme Sizce bu muz yenir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Market çalışanı çöpe atarken gördüm aldım sizce yenir mi biraz koku var ama birsey olur mu ki? Sizce bu muz yenir mi? Cevapla Market Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. En tatlı halidir muzun gadası 0 0 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Yenmez bence, ne hale düşürmüş ülkeyi yönetenler sizi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu kadar bozulmadan ucuzlatip satmiyorlar ya kafayi yicem sirf israf 1 0 Yorumla
blinddness Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Annemin bir şey olmaz şifadır diye yedirmeye çalıştığı muz 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben en çok böyle seviyorum 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,2b cevap paylaştı. ye ye bir şey olmaz 0 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Yenir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
En tatlı halidir muzun gadası
Yenmez bence, ne hale düşürmüş ülkeyi yönetenler sizi
Bu kadar bozulmadan ucuzlatip satmiyorlar ya kafayi yicem sirf israf
Ekşimemişse yenilebilinir.
Annemin bir şey olmaz şifadır diye yedirmeye çalıştığı muz
Yenir ici kötü değilse. Kabuğa bakma
Ben en çok böyle seviyorum
aç içine bak ye ne olacak
Kabuklarını soy, siyah kısımlarını kes ye.
Yenir yenir içi tazedir onun
ye ye bir şey olmaz
Yenir omega 3
Öldürmez süründürür.
Yenir. 😂
Yenir
Yememeni tercih ederim onlar bozulmaya durmuş
Allah aşkına sence yenir mi bu muz
Yenir