Yeme & İçme Türk kahvesini daha lezzetli yapabilmemiz için ne önerirsiniz? TencereYemeği_12 Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Türk kahvesi yapmanın ipuçları nelerdir? Nasıl daha köpüklü, daha güzel yapılır? Türk kahvesini daha lezzetli yapabilmemiz için ne önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Daha çok kaynatılabilir 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Türk kahvesinin lezzetli olması için yapılacak hiçbir şey yok. Doğru kahveyi bulmak yetiyor 0 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı. baştan suyu koyuyorum sonra her fincana tepeleme kahve koyuyorum. kısık ateşle pişiriyorum. Tam yanlardan köpürmeye başlayınca alıyorum. metal kaşık değdirme köpüğünü keser 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Daha çok kaynatılabilir
Türk kahvesinin lezzetli olması için yapılacak hiçbir şey yok. Doğru kahveyi bulmak yetiyor
baştan suyu koyuyorum sonra her fincana tepeleme kahve koyuyorum. kısık ateşle pişiriyorum. Tam yanlardan köpürmeye başlayınca alıyorum. metal kaşık değdirme köpüğünü keser
buz gibi suyla yapmak önemli
Buzlu su ile yapın
Tükürük