Merhabaaa 🧚♀️
Ben bol şekerliiii ve damla sakızlıııı seviyorum 😻 bi de yanında mutlakaa çikolata🍫 olmalı 🤭

Sade
Orta
Şekerli
Kahve sevmem/ Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhabaaa 🧚♀️
Ben bol şekerliiii ve damla sakızlıııı seviyorum 😻 bi de yanında mutlakaa çikolata🍫 olmalı 🤭

Eskiden bende şekerli içerdim ama uzun zamandır yıllardır hatta sade tüketiyorum çayı kahveyi. Aslında şekerlide sevdiğimiz şey içtiğimiz içecek değil bence şeker şekeri sevdiğimizden şeker koyuyoruz. Şekerli su gibi bir şey içiyoruz epeyce. Bir şeyi sade içmek onun gerçek tadını almamızı sağlar.
Türk kahvesi sade içiyorum. Yanında su olursa güzel oluyor. Çikolata olarak ise gerçek bitter çikolata tercihim. Nestlé, Ülker, Eti, Godiva, Milka, Toblerone gibi kalitesiz markalar seçmem.
Su, çikolata, lokum, drajeler bence kahve yanında iyi gidiyor abartmadan alternatif seçilebilir.
Filtre kahve olmalı.
Sırf basında türk var diye dibinde 1 parmak telve olan üstü kopuklu olmak zorundaymıs gını kural koyulan minnacık fincan kahve sevmıyorum
Cevap
12Cevap
Aslında biliyorsun ama unutmuş olabilirsin az şekerli veya orta şekerli tercih ediyorum. Bir ara görüşelim şekerim.
Yaa🤭 olur tabi görüşelim 🧚♀️
Türk kahvesini sade seviyorum. Tadını daha iyi alıyorum o şekilde. Şeker koyduğumda sadece şeker tadı geliyor çünkü.
Ben türk kahvesi sevmiyorum. bunu yerine filtre severim
Şekersiz kahve candır. hele yanında birde yarım kilo kuş lokumu, draje vs varsa öfff :D
Seninde yarım kilo kuş lokumu yiyesin varmış bahaneye bak bi fincan kahve alt tarafı 😂😂😂😂
:D:D:D
Kahveye hiçbir şey eklemem tadını bozuyo ekleyince.
sade ama kahvenin de çifte kavrulmuş acisinda olmaması lazim
Bol şekerli olacak zaten şeker lazım, zift gibi olacak benim kahvem
Kahveyle pek aram yok, içersem de sade içerim.
Ortası iyidir
Şekersiz içerim
Orta şeker, bol köpüklü..
Şekersiz yanında soda ile.
Köpüklü olacak ve kaliteli olacak
Az şekerli ve damla sakızlı güzel oluyor
Kahve içemiyorum artık
Yanında bir kare seksenlik ülker bitter
Acı bir filtre kahve yanında kurabiye 😁
Sade
Orta
Sade şekersiz