Yeme & İçme Tarafını seç! Türk kahvesi mi, Nescafe mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim tarafım belli 🤤 Türk Kahvesi Nescafe Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Tarafını seç! Türk kahvesi mi, Nescafe mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Sweet_Chili Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl 3'ü 1 arada hiç sevmiyorum. Filtre kahve içiyorum bu yüzden burada tercihim Türk kahvesi olur. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Nescafe 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Nescafe içtim az önce tenefüste. Karışım yapıyorum. Öğretmenler odasına yapyığım karışımın kokusu sarınca müdür dahil herkes nescafe içti. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İkiside olur ama sağlık açısından Türk kahvesini tercih ediyorum☕ 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Türk kahvesini hiçbir şeye değişmem ☕🤎 1 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Türk kahvesi ☕️ 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Nescafe bro 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. İkisi de olabilir. 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. nescafe derim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
3'ü 1 arada hiç sevmiyorum. Filtre kahve içiyorum bu yüzden burada tercihim Türk kahvesi olur.
Nescafe
Nescafe içtim az önce tenefüste. Karışım yapıyorum. Öğretmenler odasına yapyığım karışımın kokusu sarınca müdür dahil herkes nescafe içti.
İkiside olur ama sağlık açısından Türk kahvesini tercih ediyorum☕
Türk kahvesini hiçbir şeye değişmem ☕🤎
Türk kahvesi
Türk kahvesi ve sütlü köpüklü lattte
Türk kahvesi ☕️
Türk kahvesi
Türk kahvesi tabi ki
Nescafe bro
Nescafe
İkisi de olabilir.
nescafe derim