Yeme & İçme Selamm nasılsınız napıyorsunuz 🙂😌? cikolataliypuding Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bunu okurken canınız çikolatalı puding çekti dimi biliyodum 🤭😋☺️🍫🍬 Selamm nasılsınız napıyorsunuz 🙂😌? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Şu an canım sadece çikolata istiyor gadası 0 4 Yorumla cikolataliypuding +1 yıl Olsada yesek gadası Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Olur belki niye olmasın Yorumla cikolataliypuding +1 yıl Fiyatlar almış başını gidiyor eksiden her gün yerdim artık haftada bir iki😞 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Aynen fiyatlar uçtu Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun kahve içiyorum :) 0 1 Yorumla cikolataliypuding +1 yıl Teşekkürler sanada afiyet olsun
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ağzıma kadar doluyum şu an çekmedi ama yarın çeker 😂 eline sağlık 1 0 Yorumla
ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 569 cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum pudingi ama çok güzel görünüyor ellerine sağlık 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oturuyorum açık havada 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Çekmez olur mu 😋 Görseli de görünce 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Sevgilimle konusuyorum 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Görüntü güzelmiş 0 1 Yorumla cikolataliypuding +1 yıl 😋😋 Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Keşke çekseydi 0 1 Yorumla cikolataliypuding +1 yıl Âmin ksjff Yorumla
İdrisamilhazretleri Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ben puding sevmek dayı. kerhane tatlısı severim 0 0 Yorumla
YasinÇetin Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Hayır 0 4 Yorumla cikolataliypuding +1 yıl Aa sen silmedin mi🤭 Yorumla YasinÇetin +1 yıl Geri Döndüm Yorumla cikolataliypuding +1 yıl Güzel sevindim Yorumla YasinÇetin +1 yıl 👋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şu an canım sadece çikolata istiyor gadası
Olsada yesek gadası
Olur belki niye olmasın
Fiyatlar almış başını gidiyor eksiden her gün yerdim artık haftada bir iki😞
Aynen fiyatlar uçtu
Afiyet olsun kahve içiyorum :)
Teşekkürler sanada afiyet olsun
Ağzıma kadar doluyum şu an çekmedi ama yarın çeker 😂 eline sağlık
Hiç sevmiyorum pudingi ama çok güzel görünüyor ellerine sağlık